Re Mixx
Image default
Bedrijven

De basics om een kerstboom te versieren

Het maakt niet uit hoe je je kerstboom versiert, het is iets wat je rond de feestdagen niet kan missen! Kies je ervoor om je kerstboom heel basic te versieren of juist heel vol? Hier wat tips om je kerstboom op de beste manier te versieren.

Wanneer je je kerstboom gaat versieren is het belangrijk om te beginnen met de lichtjes. Dit is het begin van een goed gevulde kerstboom. Wanneer je ook lichtjes tussen de takken ophangt zorg je voor veel meer diepte in de boom. Door ook lichtjes aan de buitenkant toe te voegen creëer je een luxer effect. Je kunt ook gaan voor een kunstkerstboom met lichtjes, dit is een makkelijke manier.

Daarna is het tijd om slingers aan de boom toe te voegen, als je deze vast maakt aan de boom met paperclips zullen ze minder snel van de boom afvallen. Aan de linten kun je ook extra strikjes hangen. Ook de top van de kerstboom is een belangrijk deel, je kunt ook een keer voor iets anders gaan dan een piek. Maak bijvoorbeeld zelf iets moois met kersttakken of zet een strik bovenop de boom.

Nu is het tijd om ballen toe te voegen aan je kerstboom, hierbij gelden wel twee belangrijke regels. De eerste regel is het ordenen van de ornamenten op grootte. Bevestig de grote ballen onderaan de boom en de kleinere ballen bovenin de boom. De tweede regel is dat de ballen goed verdeeld moeten worden over de kerstboom, zorg dat er niet op een stuk heel veel ballen zijn bevestigd maar verdeel ze goed.

Wanneer je dit allemaal hebt gedaan is het tijd om het gedeelte onder de boom wat aandacht te geven, leg hier bijvoorbeeld een leuk kleedje neer. Dit geeft toch net iets meer sfeer aan je kerstboom. Vind je dit allemaal teveel gedoe, dan kun je ook gewoon een versierde kerstboom kopen. Kijk hiervoor op www.xmasdeco.nl voor de mooiste bomen!

http://www.xmasdeco.nl