Re Mixx
Image default
Beauty en verzorging

De mogelijkheden van fillers.

Er zijn tegenwoordig een hoop dingen mogelijk voor mensen die er mooier uit willen zien met behulp van een cosmetische kliniek. Hierbij kun je denken aan lippen vergroten of donkere kringen weg te krijgen. De ingrepen zijn niet zo heel bijzonder en kunnen vaak snel en pijnloos toegepast worden. Hierbij kun je ene afspraak maken bij de kliniek en kan je binnen enkele minuten weer buiten staan.

Een van deze snelle ingrepen is een liquid facelift. Een liquid facelift is vergelijkbaar met een gewone facelift. Het voordeel van een liquid facelift is dat je niet naar een ziekenhuis hoeft, want het is geen ‘echte’ facelift. Bij een facelift moet je vaak een operatie ondergaan en dat is hier niet het geval. Er kan dus ook vrijwel niks fout gaan en je kan hooguit een blauw plekje overhouden aan het prikje van de naald die gebruikt wordt om de filler toe te passen. Het is dus allemaal niet meer zo ingrijpend als vroeger. Daarnaast verloopt het na en maandje of 6 waardoor je er dus niet vast aan zit als je het helemaal niks vind. Het is toch iets wat verandert wordt aan je gezicht. Zo kun je ervoor zorgen dat je natuurlijke huidveroudering toch aangepakt wordt zonder dat je een dag naar het ziekenhuis moet om het te laten doen.

Zo kun je nog een heel hoop andere dingen aan je gezicht laten veranderen. Natuurlijk is niet alles mogelijk en zijn er nog steeds genoeg dingen die alleen operatief veranderd kunnen worden, maar de mogelijkheden die gedaan kunnen worden zonder operatie zijn ook aardig wat. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je bevoegde kliniek hebt die ervoor zorgt dat alles goed gaat en die weten wat ze aan het doen zijn. Er zijn enkele kwakzalvers die het niet weten en dat wil nog wel eens fout aflopen

http://www.faceland.nl