Re Mixx
Image default
Beauty en verzorging

Hoe krijg je vollere lippen?

Hoe krijg je vollere lippen? Dat is een vraag die sommige meiden nog wel eens stellen. Het antwoord is echter niet zo heel moeilijk, want het kan gewoon worden gedaan met behulp van fillers. Fillers worden ingespoten met behulp van injecties. Het gebruik van dit soort fillers met de injecties worden ook wel injectables genoemd. Zo kun je ervoor zorgen, dat met behulp van hyaluronzuur, je lippen er een stuk voller uit zien. Dan moet je niet denken aan zo ontzettend vol dat je net op een eend lijkt, maar vol genoeg om er toch met kleine en subtiele veranderingen een verschil te zien. Je lippen zijn toch een belangrijk deel van je gezicht, omdat het vaak het eerste is wat opvalt bij een eerste indruk.

Het voordeel van het gebruik van hyaluronzuur is dat het afgebroken wordt door het lichaam. Gelukkig niet zo snel dat je binnen enkele weken van je volle lippen af bent, maar het duurt ongeveer 6 maanden voordat je lippen weer terug zijn in hun oude staat. Als je hierna denkt van, dat viel me eigenlijk tegen dan heb je er voor de rest ook geen last van, want dan laat je het gewoon niet opnieuw inspuiten. Vond je het echter toch wel mooi en wil je je fillers lippen graag zo houden dan kun je vaak na 5 maanden weer terecht, zodat het niet volledig weg is als je het opnieuw laat doen.

Dit is een van de vele behandelingen die je zou kunnen doen, want er is namelijk nog veel meer mogelijk met behulp van injectables en hyaluronzuur. Je kunt het zo gek niet denken. Een facelift heeft nog nooit zo binnen handbereik gelegen. Met behulp van een goed opgeleide arts, die je precies verteld wat mogelijk is, kun je er binnen de kortste keren weer jong uitzien.

http://www.injectableklinieken.nl