Re Mixx
Image default
Beauty en verzorging

Lekkere shampoo bar Roos als cadeau geven

Als je echt van je partner houdt, dan kan je haar een goede shampoo bar Roos kopen. Want deze shampoo bar is gewoon een uitmuntende shampoo bar te noemen. Dus mannen opgelet! Als je de vrouw van je leven denkt gevonden te hebben, dan is het geven van deze shampoo bar een absolute aanrader. Niet alleen gaat het haar van je geliefde vrouw heerlijk ruiken; je levert door het geven van deze heerlijke shampoo bar ook nog eens het ultieme bewijs dat je écht van de vrouw van je dromen houdt!

Vrouwen gáán voor shampoo bar Roos

Sinds de introductie van onze shampoo bar Roos loopt het storm. Een wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat deze shampoo bar voornamelijk door vrouwen wordt gekocht. En dat is niet verwonderlijk te noemen, juist omdat deze shampoo bar naar Egyptisch roos ruikt. Het extract van de Egyptische roos, dat in deze shampoo bar verwerkt is, geeft deze shampoo bar een typisch vrouwelijk karakter. En nogmaals, mannen die deze shampoo bar aan de vrouw van hun dromen geven, hebben zeer zeker een streepje voor bij de geliefde vrouw van hun dromen. Dus nu allemaal snel deze shampoo bar kopen, en de huwelijken zullen niet van de lucht zijn!

Als je je haren hebt gewassen…

Als je je haren hebt gewassen met de shampoo bar Roos, dan is het raadzaam je haar goed en zorgvuldig uit te spoelen. En als je dat hebt gedaan, waar kun je na het wassen van je haren de shampoo bar het beste laten? Je kan er voor kiezen om de shampoo bar in het sisal zakje te laten zitten, en aan een haakje in de badkamer te drogen hangen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen de shampoo bar in een tinnen opbergblikje te stoppen. Ook handig als je de shampoo bar op reis wilt meenemen.