Re Mixx
Image default
Woning en Tuin

Dit hoogwaardige vliegengordijn bevestig je eenvoudig zelf op je deur

Zoek je naar een vliegengordijn dat je zelf eenvoudig op je deur kan bevestigen? Dan moet je bij Torresol zijn. Deze specialist is al sinds 1990 actief en is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van vliegenwering. Bestellen gaat heel eenvoudig. Je meet eerst nauwkeurig het deurkozijn op waar je het gordijn wilt plaatsen. Zowel de breedte- als de hoogtemaat is nodig om het gordijn te bestellen dat optimaal aansluit op jouw kozijn. Heb je de afmetingen bij de hand? Dan heb je in de webshop of bij een van de 250 verkooppunten van deze aanbieder voldoende keuze. Zo koop je een gordijn dat voldoet aan al jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een hoogwaardig magneetgordijn dat automatisch sluit na het in- en uitlopen!

De bevestiging van het gordijn is in een mum van tijd geregeld

Het grote voordeel van het aanbod van Torresol is dat je keuze hebt uit onder andere kant-en-klaar-pakketten of magneetgordijnen die je eenvoudig zelf in elkaar zet. Een kant-en-klaar-pakket bestaat uit een gordijn dat al is geregen, waardoor je het enkel nog hoeft op te hangen. Ga je voor een magneetgordijn? Dan ontvang je alle bevestigingsmaterialen die je nodig hebt om het vliegengordijn zelf op je deur te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan punaises en dubbelzijdige tape. Blijkt het gordijn net iets te groot voor jouw kozijn? Dan kort je het zelf eenvoudig in door een gedeelte van het gaas om te slaan en dit vast te nieten. Het resultaat: frisse lucht in huis zonder dat je last hebt van insecten!

Lees meer over de voordelen

Eén ding is zeker: met een vliegengordijn voor je deur van Torresol profiteer je van de beste prijs-kwaliteitverhouding. De gordijnen worden namelijk in Nederland geproduceerd, waardoor het bedrijf de kwaliteit van zijn producten kan garanderen. Wil je graag meer informatie? Dan lees je op de website meer over de voordelen van een magneetgordijn of kant-en-klaar-pakket.

https://www.torresol.nl/index.php/