Re Mixx
Image default
Dienstverlening

Echtscheiding

Helaas hebben mijn vrouw en ik besloten om te gaan scheiden van elkaar. Echter hebben wij geen behoefte om dat allemaal te laten regelen op een heel officiële manier, zoals via een advocaat. Daarom kregen wij van iemand een tip om dan eens een mediator op te zoeken. Wanneer je vechtend uit elkaar gaat, is dat alleen niet zo handig. Want een mediator heeft als uitgangspunt dat hij of zij ervoor zorgt dat er voor beide partijen een passende oplossing komt. En dat iedereen zodoende tevreden is. Maar dan moet je natuurlijk wel samen om de tafel gaan zitten. Gelukkig is dat bij mijn vrouw en mijzelf heel erg goed mogelijk. Daarnaast werd aangeven dat als we een mediator uit Sittard zoeken, daar waar wij wonen, Buitengewoon Mediation heel erg goed is! Kijk gerust eens op: ouder-blogs.nl

Mediator Sittard

Op de computer zijn we dan ook snel de website van Buitengewoon Mediation, de mediator Sittard die wij aanbevolen kregen, gaan opzoeken. Daar lazen wij direct dat zij het zeer belangrijk vinden dat de schade die een echtscheiding op kan leveren aan een kind, zo beperkt mogelijk blijft. Aangezien wij ook een kind hebben, staan wij daar natuurlijk volledig achter. Daarnaast hadden we al gehoord dat, omdat ons kind minderjarig is, wij verplicht zijn om een ouderschapsplan op te stellen. Maar daar hebben wij nog helemaal geen verstand van… Gelukkig kan Buitengewoon Mediation ons daar perfect bij helpen, lazen wij op de website.

Alles afgehandeld

Inmiddels is alles afgehandeld. En de echtscheiding definitief. Ik woon zelf nog in Sittard. Mijn vrouw niet meer. Maar wij zijn in ieder geval hartstikke blij met hoe Buitengewoon Mediation ons heeft geholpen. Want zonder hen, was de echtscheiding vast heel anders afgehandeld. En nu hebben wij allebei nog het beste eruit kunnen halen. Nu blijkt ook dat het ouderschapsplan een heel erg goed idee is. Want zo hebben wij precies dezelfde richtlijnen over de opvoeding van het kind.