Re Mixx
Image default
Kinderen

Geef een stoere op afstand bestuurbare auto cadeau

Een op afstand bestuurbare auto is over het algemeen een ontzettend leuk cadeau. Wil je een kind tussen de acht en 12 jaar (of soms nog ouder) echt blij maken? Dan is zo’n auto echt een goed idee. Tegenwoordig worden op afstand bestuurbare auto’s ook al geleverd met een extra accu.

Voordelen van een extra accu bij een op afstand bestuurbare auto

Ben je vergeten de accu op te laden en is de accu net leeg op het moment jouw zoon of dochter er net mee wil spelen? Dan is het natuurlijk ideaal dat er een extra accu wordt meegeleverd. Natuurlijk is het dan wel handig dat je de extra accu hebt opgeladen.

Er zijn echt hele gave radiografisch bestuurbare auto’s te vinden. Zo zijn er auto’s die lijken op een monstertruck. Echt heel stoer. Of er zijn auto’s met een legerprint. Die hebben ook een gave uitstraling. Verder kan je ook nog eens op afstand bestuurbare auto’s in neon kleuren kopen. Hoe gaaf is het dat je zo’n knalgroene of knalgele auto koopt? Zo is de auto natuurlijk niet te missen.

Nog meer voordelen

Wist je dat de beste auto’s ook nog eens op schaal zijn gemaakt? Deze zijn bijvoorbeeld precies gemaakt naar het model van de originele auto, maar dan 14 keer zo klein. Ben je echt op zoek naar een gave speelgoed auto, maar die je ook nog eens vanaf verre afstand kunt besturen? Kijk dan goed naar de afstand. Sommige auto’s kan je tot wel 30 meter afstand besturen. Hoe gaaf is dat?

Veiligheid

De meeste op afstand bestuurbare auto’s zijn al geschikt vanaf 6 jaar. Soms kopen ouders de auto’s voor kinderen die jonger zijn en die zijn er ook wel, maar kijk dan goed naar de veiligheidsvoorschriften of voorwaarden van de fabrikant. Het moet immers wel veilig zijn.