Re Mixx
Image default
Marketing

Video live streamen met jouw bedrijf? Doen!

Video live streamen met jouw bedrijf? Doen!

Het grootste deel van de mensen werkt op dit moment thuis. Er zaten nog nooit zoveel mensen tegelijkertijd online. Een enorme kans voor jouw organisatie! Wacht dan ook niet te lang en begin met video live streamen. Met de nieuwe technologische ontwikkeling kun je namelijk prima een online event organiseren dat interactief, uniek én effectief is. Als je het goed aanpakt kan het iets zijn waar mensen nog lang over na zullen praten. Maar goed aanpakken betekent ook een professionele partij inschakelen. Want wil je een succesvol online event organiseren dat zijn doel bereikt en aanslaat, dan heb je professionele apparatuur nodig. Én mensen die weten hoe ze hier mee om moeten gaan. Een goede partij hiervoor is videomarketingbureau ZoomWorks. Waarom? Lees dan snel verder.

Met ZoomWorks video live streamen

ZoomWorks is een video- en animatie bedrijf uit Deventer dat ervaring heeft met het organiseren van online events en video live streamen. Het team bestaat uit audiovisuele specialisten en digitale marketeers, allemaal met passie voor video en animatie. Doordat ze alles in huis hebben en over een eigen studio beschikken zijn zij een ideale partij om jouw online event mee te realiseren. Geen tussenpartijen of traag proces, maar snel schakelen met enthousiaste en ervaren mensen. Of het nou een online beurs is, een productpresentatie, een netwerkborrel of een gezellige bijeenkomst om het jaar af te sluiten… ZoomWorks maakt er altijd weer een feestje van!

Hoe werkt video live streamen?

ZoomWorks gebruikt professionele camera’s die in hoge kwaliteit beelden filmt. Om ook audio van hoge kwaliteit te faciliteren gebruiken ze goede microfoons die ze kunnen syncen met de videobeelden. Alle audio en beelden worden weer aangestuurd door een control computer, waarbij geschakeld kan worden tussen beelden, content kan worden ingestart, en het live event zelf kan worden bestuurd. Kortom: ZoomWorks heeft de totale controle tijdens het video live streamen. Het mooiste? Alles gebeurt live. Kijkers kunnen dus real-time op jou reageren en de interactie aangaan. En jij op hen. Hierdoor creëer je enorm waardevolle en relevante content, afgestemd op jouw doelgroep.

https://zoomworks.nl/video-live-streamen/