Re Mixx
Image default
Beauty en verzorging

Een ooglidcorrectie zonder zorgen

Een ooglidcorrectie klinkt erg eng, maar dat is het zeker niet! Soms is een ooglidcorrectie nog uw enige mogelijkheid, hierdoor krijgt u erg veel hoop en wilt u natuurlijk dat uw ooglidcorrectie zo goed mogelijk verloopt. Het is belangrijk om altijd voor een aanbieder van ooglidcorrecties te gaan, waarvan u weet dat deze de tijd voor u neemt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u vertrouwen in de arts heeft en er zeker van kan zijn dat het resultaat prachtig zal zijn. Sommige praktijken bieden ooglidcorrecties aan, maar voeren deze erg weinig uit. Hierdoor heeft de arts weinig ervaring en ondergaat u met een minder gerust gevoel de ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie kunt u laten uitvoeren door Ooglift.

Een ruime ervaring met ooglidcorrecties

Gelukkig biedt Ooglift de beste oplossing als het gaat om het uitvoeren van een ooglidcorrectie! Bij ons kunt u er namelijk vanuit gaan dat onze arts erg veel ervaring heeft op het gebied van ooglidcorrecties. Met ruim 2000 ooglidcorrecties per jaar is dokter Geerling uitgegroeid tot een arts met misschien wel de meeste ervaring van Nederland. Ooglift biedt u een aantal voordelen die u alleen bij ons krijgt. Hierdoor heeft u extra veel aan ons en heeft u bij ons wat extra gemak.

Veel voordelen

Ten eerste bieden wij enkel cosmetische oogchirurgie aan. Dit heeft als gevolg dat al onze ooglidcorrecties beter, sneller en deskundiger zullen worden uitgevoerd. Daarnaast bent u bij ons slechts 875 euro kwijt voor een ooglidcorrectie van beide bovenoogleden. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij u een gratis eerste, vrijblijvende consult. Alle ooglidcorrecties die Ooglift uitvoert, worden allen gekenmerkt door een zeer persoonlijke aanpak met een persoonlijke sfeer waarbij echt naar u geluisterd wordt.

Veiligheid staat voorop

Wij streven altijd naar het beste resultaat, daarom staat veiligheid bij ons voorop. Om uw en onze veiligheid te waarborgen, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat er geen complicaties op het gebied van veiligheid zullen ontstaan. En omdat wij onze veiligheid goed op orde hebben, hebben wij het ZKN-Keurmerk in ontvangst mogen nemen. Tevens zijn wij ook ISO-9001 gecertificeerd!

Gratis, vrijblijvend consult

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van ooglidcorrecties? Neem dan snel contact met ons op en wie weet zien wij u binnenkort bij uw eerste, gratis en vrijblijvende consult!