Re Mixx
Image default
Woning en Tuin

Investeren in woningen

Het huis verkopen en terughuren is een grote trend tegenwoordig. Woningeigenaren, en met name degene die al verder op leeftijd zijn, bezitten soms nog best wat geld. Maar dan zit dat allemaal al in de woning. Om ervoor te zorgen dat zij dat direct uitbetaald kunnen krijgen, is er een manier waarmee ze hun eigen huis verkopen. En vervolgens direct weer terughuren van een investeerder! Maar precies die laatstgenoemden worden nu gemist. En gezocht. Want ben jij een investeerder die geïnteresseerd is in het opkopen van een huis? Zo ja, bekijk dan snel het overzicht aan woningen waar wij momenteel investeerders voor zoeken.

Overzicht

In het overzicht van ons, Thuisborg, staan heel erg veel woningen. En daar zoeken wij dus investeerders voor. Wij zijn de partij die bij het huis verkopen en terughuren tussen u als investeerder en de particulier staan. Zo gaat alle communicatie dus via ons. En dit is tevens een ideale manier van investeren. Want wanneer u interesse hebt in zo’n woning, dan verhuurt u het voor maximaal 10 jaar. En daarna kunt u er zelf mee doen wat u wilt, aangezien de bewoners dan de woning verlaten. De periode daarvan wordt van te voren contractueel vastgesteld. Tevens letten wij natuurlijk op de soorten woningen die in ons overzicht zicht. Wij accepteren namelijk niet alle huizen. Eentje waar wij geen potentie in zien en slecht onderhouden is, voegen wij hier niet aan toe. Zo staan er voor de investeerders dus de beste woningen tussen. Wanneer u hier nog meer informatie over wilt ontvangen, kunt u ons altijd bellen of mailen. Anders kan er ook altijd een afspraak gemaakt worden bij ons.

Thuisborg

Wij bij Thuisborg hebben al heel erg veel ervaring in het verzilverd wonen. Ideaal natuurlijk! Zodoende zorgen wij ervoor dat u als investeerder het beste rendement haalt uit de woning.