Re Mixx
Image default
Aanbiedingen

Lederen plankdragers: dé interieurtrend van dit moment

Lederen plankdragers behoren tot dé woonaccessoires van dit moment. Het kwalitatief hoogwaardige materiaal gaat lang mee en is perfect te combineren met planken van de meest uiteenlopende houtsoorten. Het natuurproduct geeft een trendy uitstraling en past binnen elk type interieur, van klassiek tot industrieel. Met lederen plankdragers maak je, in tegenstellig tot met een metalen variant, een echt statement. In webshop Bij Lien vind je een brede collectie.

Eindeloos combineren

De lederen plankdragers zijn bij deze webshop, die zich een ware specialist op het gebied van unieke en handgemaakte woonaccessoires mag noemen, in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bovendien laten ze zich goed combineren met de overige verkrijgbare leren items. Zo kun je bijvoorbeeld ook leren handgrepen kopen of kapstokhangers van leer aanschaffen. Wil je meer weten over de mogelijkheden die de lederen plankdragers of andere items je bieden? Het staat je altijd vrij om contact met de webwinkel op te nemen.

 

Handgrepen van leer

Kies je ervoor om bij webshop Bij Lien leren handgrepen te kopen? Dan heb je de keuze uit verschillende maten: S, M, L en XL. De kleinste maat heeft een afmeting van 15 op 2 centimeter en de grootste maat heeft een afmeting van 18 op 3 centimeter. De handgreepjes worden inclusief moertje geleverd. Ben jij op zoek naar een zo luxueus mogelijke uitstraling? Dan kun je leren handgrepen te kopen inclusief een matte nikkelen of een matte messing bout.

Stel je vraag via het contactformulier

Dé webwinkel op het gebied van woonaccessoires zag enkele jaren geleden het levenslicht, nadat de oprichtster haar hele woning zelf onder handen had genomen. Die passie wil ze graag met anderen delen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je woning als een warme thuis aanvoelt dat helemaal bij jou past. De webshop wordt regelmatig met nieuwe items voor binnen en buiten aangevuld. Heb je bijzondere wensen? Maak dan gebruik van het online contactformulier, de medewerkers van Bij Lien staan graag voor je klaar!