Re Mixx
Image default
Beauty en verzorging

Real Techniques kwasten set review

Voor deze blog wou ik een nieuw make up product uitproberen en vertellen wat ik er van vond, dit product was het Real Techniques kwasten set. Ik begon eerst met op Beauty88 kijken naar welk product ik wou uitproberen, na wat zoeken werd dat de kwastenset van Real Techniques. De hele naam is Real Techniques Cheek & Lip set. Nog steeds ben ik dankbaar dat ik mijn make up kan bestellen via deze site, het is zo ontzettend veel makkelijker om te doen dan via een winkel.

Wat zat er in de Real Techniques kwastenset?

De Real Techniques kwasten set werd geadverteerd als een kwasten set die speciaal voor je lippen en wangen was gemaakt. In de Real Techniques kwasten set zaten in totaal drie kwastjes. De eerste kwast was een Exclusive Cheek Brush die gemaakt was van UltraPlush haren waarmee je make up (aldus de website) gelijkmatig kan worden aangebracht en natuurlijk samenvloeit met andere kleuren. Dit kwastje was ook nog een limited edition, wat de ietwat hoge prijs wel verklaart. De tweede kwast uit de Real Techniques kwastenset is de Duo-fiber Contour Brush, waarmee je je gezicht goed kunt sculpten en contouren zodat je je gezicht kunt accentueren. Als laatste in de Real Techniques kwasten set zat de Lip Brush. Zelf wist ik niet dat je ook kwasten kon gebruiken voor je lippen, ik ben altijd gewend geweest aan lippenstift en van die aardbeivormige sponsjes. Blijkbaar kan je met deze Lip Brush uit de Real Techniques kwasten set de contouren van je lippen precies omlijnen en de lipkleur aanbrengen.

Gebruik van de Real Techniques kwastenset

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met de Real Techniques kwasten set. Ja, het product is enigszins aan de dure kant, namelijk zesentwintig euro. Desondanks gaan de kwasten als het goed is lang mee, en zijn ze van hoge kwaliteit. Daarom vind ik deze aanschaf van de Real Techniques kwasten set het waard geweest. De eerste kwast waar ik het over had is erg goed in het mixen van de verschillende kleuren poeder op mijn foundation en mijn lippen hebben er nooit scherper uitgezien met de Lip Brush. Daarom zou ik de Real Techniques kwasten set zeker aanraden! Bestel deze vandaag nog via de webshop van Beauty88.