Re Mixx
Image default
Auto's en Motoren

Dit bedrijf biedt onderhoud aan jouw laadpaal

Heb je een laadpaal voor een elektrische auto en is deze aan onderhoud toe? Neem dan contact op via het telefoonnummer dat op de zijkant van de laadpaal te vinden is. Het nummer is 24 uur per dag bereikbaar, dus je problemen kunnen op welk moment dan ook gegarandeerd verholpen worden. Is het, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk om de laadpalen op afstand van goed onderhoud te voorzien? Dan schakelen de professionals van Orange Charging uit Roosendaal hun servicenetwerk in. Een expert komt bij je langs op locatie en voorziet je van de juiste hulp.

Ontvang de juiste hulp wanneer jouw laadpaal toe is aan onderhoud

De laadpalen van het merk Ecotap zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het kan echter toch onverhoopt voorkomen dat er een storing plaatsvindt, bijvoorbeeld door regelmatig gebruik van de laadpaal. Er wordt eerst geprobeerd om op afstand uw laadpaal te voorzien van het juiste onderhoud. Dit gebeurt middels een interne slimme controller. Verhelpt dit het probleem niet? Dan komen de experts die Orange Charging voor je inschakelt bij je langs. Zij zorgen er binnen mum van tijd voor dat de laadpaal weer naar behoren werkt. Met de laadstations van dit bedrijf ben je dus verzekerd van de beste service en topkwaliteit producten. Ben je nog zoekende naar een goede laadpaal voor jouw elektrische auto? Kijk dan niet verder en kies voor de service en laadpalen van deze specialist. Je ontvangt de beste onderhoud- en beheerservice. Zo word je compleet ontzorgd en kun je altijd rekenen op de beste service.

Vraag naar de mogelijkheden

je al een elektrische laadpaal en wil je meer weten over het onderhoud dat de laadpalen voor een elektrische auto vergen? Dan neem je contact op met het bedrijf. Zij voorzien je graag van informatie, antwoord op je vragen en deskundig advies. Je wordt zo spoedig mogelijk geholpen, zodat de laadpaal zo snel mogelijk weer volledig naar behoren werkt.

https://www.orangecharging.com/