Re Mixx
Image default
Woning en Tuin

Schuifpuien: verbonden met buiten!

Schuifpuien zijn tegenwoordig erg gewild: niet zo gek, want er zijn vele voordelen aan verbonden. Met een schuifpui haalt u enorm veel licht in huis en lijkt iedere ruimte automatisch groter. De standaard tuindeur valt in ieder opzicht in het niet in vergelijking met de visuele aantrekkelijkheid van een schuifpui. Een bijkomend voordeel is ook dat u geen rekening hoeft te houden met de ruimte die een tuindeur zou innemen: de schuifpui heeft natuurlijk geen openslaande deuren en neemt dus geen extra ruimte in beslag. Al met al heeft een schuifpui vele voordelen, en is het zeker een waardevolle aanvulling op uw huis.

Schuifpuien: haal buiten naar binnen!

Met een schuifpui kunt u het gevoel van buiten ook binnenshuis ervaren. Uw woonkamer lijkt door de schuifpui naadloos over te lopen in de buitenruimte, bijvoorbeeld uw tuin of terras, erachter. Hierdoor wordt het gevoel van buiten enorm versterkt.

Ook zorgt de schuifpui, die voornamelijk zal bestaan uit glas, uw woonkamer vullen met licht. De ruimte lijkt hierdoor automatisch een stuk groter. Doordat u geen rekening hoeft te houden met de openslaande deuren, iets wat bij een standaard tuindeur wel aan de orde is, wordt dit ruimtelijke gevoel nog eens extra versterkt.

Bij Schipper Ede hebben we schuifpuien in verschillende kleuren en uitvoeringen: zo is er altijd wel een optie die bij u en uw wensen past.

Het plaatsen van de schuifpui gebeurt door onze medewerkers en neemt gebruikelijk slechts één dag in beslag. U kunt ’s ochtends naar uw werk vertrekken en bij thuiskomst gelijk genieten van de vele voordelen van uw eigen schuifpui.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij Schipper Ede?

Zoals gezegd brengt de schuifpui vele voordelen met zich mee. Wanneer u benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn voor uw woonsituatie met betrekking tot schuifpuien? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar met eerlijk en professioneel advies. Uiteraard is het ook mogelijk om via onze website eerst een offerte aan te vragen voordat u een definitieve keuze maakt voor een schuifpui.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Wij zijn tijdens kantooruren zowel per e-mail als telefonisch te bereiken om u te woord te staan. Wij staan voor u klaar!