Re Mixx
Image default
Sport

Sporten bij een sportschool in Houten

Ontdek nu het sporten bij een moderne sportschool in Houten. Piazza Sports is een sportschool gevestigd in Houten. Ze bieden veel verschillende soorten faciliteiten aan, zoals het sporten met overgewicht of begeleiding bij het sporten met een hersenletsel. Daarnaast hebben ze ook een fysiotherapeut in huis.

Een gratis proefles bij de sportschool in Houten

Wil je weten of sporten bij een sportschool in Houten iets voor jou is? Aarzel dan niet en vraag een gratis proefles aan. In deze les kun je een groepsles volgen of je kunt een uurtje doorbrengen in de fitness. Je ontdekt of je de sportschool een fijne sfeer heeft en of dit bij jou past. Daarnaast kun je als je sport op de sportschool ook gebruik maken van de verschillende faciliteiten. Wil je bijvoorbeeld in een stoombad of in de sauna? Geen probleem! Een sauna zorgt er juist voor dat je spieren lekker kunnen ontspannen en dat je minder last krijgt van spierpijn. Wil je afvallen en heb je daar begeleiding bij nodig? Ze hebben nu ook een speciaal traject dat je kunt volgen waarmee je begeleid wordt bij het sporten en bij het volgen van een dieet. Zo heb je een stok achter de deur en zie je ook sneller resultaat dan wanneer je het allemaal zelf uit moet zoeken. Ontdek nu de vele mogelijkheden bij deze sportschool in Houten.

Ontdek de vele groepslessen

Wil je de faciliteiten binnen de sportschool in Houten ontdekken? Breng dan een keertje een bezoek aan Piazza Sports in Houten. Het is ook mogelijk om een gratis proefles aan te vragen. Met de proefles kom je erachter of het sporten in een sportschool in Houten iets voor jou is. Wil je weten welk abonnement het beste bij jou past? Doe dan nu de lidmaatschapstest en ontdek welk abonnement bij jou sportdoelen past.