Re Mixx
Image default
Woning en Tuin

Waarom een eiken vloer ieder huis mooi maakt!

Een eiken vloer is iets wat in nog maar weinig huizen ligt, echter snap ik niet waarom. Sinds een dag of twee hebben wij er nu een in ons appartement wat voorheen een beetje een goedkope en sfeerloze uitstraling had. Wij hadden hele normale plavuizen die we hadden gekozen omdat de inrichting van het appartement al duur genoeg was en wij de vloer als iets zagen wat toch niet heel belangrijk is. Echter heeft Bax Houthandel het tegendeel bewezen, afgelopen weekend kwamen ze een eiken vloer plaatsen en het is bizar hoe positief verrast ik ben door het resultaat. Onze huiskamer ziet er compleet verschillend uit op dit moment, dit komt ook wel doordat we hebben gekozen voor een stuk donkerdere kleur dan we voorheen hadden, maar toch is de eiken vloer prachtig.

De voordelen van een eiken vloer

Voor ons heeft een eiken vloer veel voordelen met zich meegebracht aan ons appartement, ik zal hier de belangrijkste even op een rijtje zetten. Het belangrijkste voordeel spreekt denk ik wel voor zich, onze huiskamer heeft een stuk meer sfeer gekregen sinds Bax Houthandel de eiken vloer heeft gemonteerd. Een ander groot pluspunt is dat ondanks de lage prijs de eiken vloer veel kwaliteit uitstraalt en ook heeft, je ziet dat alle stukken hout mooi zijn afgewerkt en dat hier veel arbeidsuren in zitten. Ik ben nog steeds benieuwd naar de formule voor de prijsbepaling van een eiken vloer, want je krijgt wel heel degelijk waar voor je geld, echt bizar. Verder hebben veel mensen het idee dat een eiken vloer snel vies wordt en dat vuil moeilijk te verwijderen is, Bax Houthandel heeft mij verteld en met een korte demonstratie bewezen dat dit klinkklare onzin is, alles is makkelijk afneembaar door het egale oppervlak.

Wilt u een voorbeeld zien?

Natuurlijk kunt u pas uw mening geven over een houten vloer nadat u dit met eigen ogen gezien heeft, dit kan natuurlijk in de showroom van Bax Houthandel. Deze is dagelijks geopend, de openingstijden staan op de website, hier kunt u bekijken wanneer het voor u het beste uitkomt om eens langs te komen en te bekijken wat bij u past.