Re Mixx
Image default
Electronica en Computers

Snel de Life Cycle Costing berekenen dankzij deze tool

Life Cycle Vision heeft een app ontwikkeld waarmee je snel en nauwkeurig levensduurkosten berekent en in een handig overzicht te zien krijgt. Je voert in het programma de relevante gegevens in en na enkele minuten ontvang je al een gedetailleerd verslag. Geen andere software berekent de Life Cycle Costing zo exact als deze. De installatiekosten worden zeer realistisch weergegeven omdat deze tool de randvoorwaarden van alle relevante sectoren in acht neemt.

Deze app maakt integraal ontwerpen eenvoudiger

Bij een integraal ontwerp zijn veel verschillende sectoren betrokken waarvan je niet altijd alle richtlijnen kunt weten. Door de levensduurkosten met deze software te berekenen, kun je al vroegtijdig een overzicht maken van de Life Cycle Costing van verschillende soorten installaties, zoals sanitair of transport. Dit overzicht wordt dan een onderbouwing voor bepaalde keuzes die je samen met andere partijen moet maken. Dankzij dit overzicht, dat gebaseerd is op up-to-date, complete informatie, wordt het eenvoudiger voor verschillende disciplines om samen te werken en de kosten te vergelijken.

Hoe je dit programma kunt gebruiken

Als je de software hebt gedownload, voer je de variabelen in die relevant zijn voor de berekening. Je ontvangt na vier stappen en enkele minuten al een ontzettend precies overzicht van de levensduurkosten. Je kunt deze app in iedere fase van het project gebruiken. Daarnaast heb je geen installatiekennis nodig om de stappen te doorlopen. Dit programma is bovendien overal te gebruiken, zo lang je toegang hebt tot het internet. Er is dus geen beter programma om de kosten van een bouwproject te berekenen.

Maak gebruik van deze uitstekende software

Om de Life Cycle Costing van een bouwproject in te schatten, moet je rekening houden met veel interdisciplinaire factoren. Life Cycle Vision zorgt ervoor dat je de richtlijnen van al die sectoren niet zelf hoeft op te zoeken. Je vult de variabelen in en je ontvangt binnen enkele minuten een realistisch kostenplaatje. Wil je de app uitproberen? Download dan de gratis demo.