Re Mixx
Image default
Woningen

Woning verhuren aan expats in Amsterdam onder professionele begeleiding

Het kan zeer lucratief zijn om uw woning te verhuren aan expats in Amsterdam en omstreken. Als u dit van plan bent, doet u er wel verstandig aan om professionele hulp in te schakelen, zodat het proces in goede banen wordt geleid. Haagen & Partners is al jarenlang een actieve speler op de verhuurmarkt in Amsterdam en omliggende gemeenten. Deze verhuurmakelaar biedt betrouwbare hulp en geeft antwoord op al uw vragen. Het team van specialisten kan u adviseren en bemiddelen bij de verhuur aan expats in Amsterdam, zodat u zo snel mogelijk de juiste huurder vindt voor uw woning.

Professionele verhuur via dit bedrijf

Al sinds 1993 biedt Haagen & Partners professionele begeleiding bij het verhuren van woningen en vastgoed aan expats in Amsterdam en omstreken. De experts hebben door de jaren heen een berg aan kennis en ervaring opgedaan, en een uitgebreid netwerk opgezet. Bovendien is de verhuurmakelaar aangesloten bij de brancheorganisatie VVA, waarmee u uit mag gaan van een hoogwaardige dienstverlening. Uw woning wordt op de website van de verhuurmakelaar gezet, waarop u binnen de kortste keren een geschikte huurder zult vinden. Via een contactpersoon worden de vragen en problemen van de huurder behandeld, en ook over het noodzakelijk onderhoud hoeft u zich niet druk te maken. Als er echter zaken zijn die u liever zelf regelt, dan is dat vanzelfsprekend altijd mogelijk.

Waarom verhuren aan expats voordelig is

Een expat is een internationale werknemer die door een organisatie hierheen kan zijn gestuurd, of door een Nederlands bedrijf kan worden ingehuurd. In ieder geval heeft een expat vaak vlug een woning nodig, dus daarmee is de kans dat u snel een huurder vindt ook groter. Expats verdienen meestal goed, zijn hoogopgeleid en zoeken een fatsoenlijke woning. Daarmee zijn het betrouwbare huurders. U kunt altijd contact opnemen met een expert als u wilt verhuren aan expats in Amsterdam en persoonlijk advies zoekt.

https://haagen-partners.nl/