Re Mixx
Image default
Auto's en Motoren

Veelzijdige wasstraat bij u in de buurt

Ligt de wasstraat van Autobedrijf van Zoggel in Ravenstein bij u in de buurt? Dan profiteert u van een moderne wasstraat bij u in de buurt. Het bedrijf beschikt over een autowasstraat waar zowel auto’s als bussen met een hoogte tot 2,6 meter gewassen kunnen worden. Maak een keuze uit vier verschillende wasprogramma’s en binnen enkele minuten ziet u auto of bus er weer stralend uit.

De wasprogramma’s van deze wasstraat in de buurt

Met de vier wasprogramma’s die deze wasstraat bij u in de buurt aanbiedt, vindt u gegarandeerd een programma die aan uw wensen voldoet. Het goedkoopste programma zorgt ervoor dat hardnekkig vuil van uw wagen verdwijnt. Echter door te kiezen voor een groter programma, zorgt u ervoor dat uw wagen langer schoon blijft en de volgende keer ook makkelijker schoon wordt. Op de website van het autobedrijf in Ravenstein vindt u een overzicht van de verschillende programma’s en de daarbij horende kosten.

Uniek op hun eigen manier

Door als autobedrijf en wasstraat te fungeren in Ravenstein zijn zij een van de weinige unieke bedrijven in de buurt. Zo kunt u niet alleen uw auto onderhouden door hem regelmatig te wassen, maar ook goed mechanisch onderhoud. Denk hierbij aan een apk of een kleine/grote beurt. Geef uw wagen een welverdiende onderhoudsbeurt en rijdt na het ophalen door de wasstraat die zij in de buurt realiseren, zodat uw wagen er weer tip top uitziet. Na slechts een aantal minuten wachten, rijdt u met een schone wagen richting huis.

Zorg voor goed auto-onderhoud

Met een bezoek aan dit veelzijdige autobedrijf in Ravenstein en hun wasstraat, profiteert u van goede service bij u in de buurt. Naast auto-onderhoud voor een lagere prijs, rijdt u weg in een schone auto na gebruik van de autowasstraat. Plan uw onderhoud in of ga langs bij Autobedrijf van Zoggel als uw auto wel een poetsbeurt kan gebruiken.