Re Mixx
Image default
Relatie

Trauma’s verwerken bij familieopstelling Haarlem

Het kan zijn dat je hinder ondervindt van gebeurtenissen die je vroeger hebt meegemaakt. Vaak heb je geen idee wat de reden is van bepaalde gevoelens en blijf je er daardoor maar mee rondlopen. Juist door de oorzaak en de diepere gedachten achter je gevoel op te zoeken kun je het verleden verwerken en doorgaan met je leven, zonder nare en onprettige gevoelens met je mee te dragen volgens Familieopstelling Haarlem. 

Verwerken van trauma’s

Bij familieopstelling Haarlem kom je samen met een familielid of meerdere familieleden samen om gebeurtenissen uit het verleden te verwerken. Het hoeft niet zo te zijn dat het andere familielid bij de familieopstelling in Haarlem zit om ook gebeurtenissen en trauma’s te verwerken. Het andere familielid kan ook bij de familieopstelling in Haarlem zitten om je te steunen of meer informatie te geven over de gebeurtenis die het trauma bij de cliënt heeft opgeleverd.

Emotionele schade door onverwerkte emoties

Doordat de gebeurtenissen onverwerkt zijn, kan dit veel emotionele schade met zich meebrengen. Familieopstelling Haarlem vindt het belangrijk dat deze gebeurtenissen op een juiste wijze worden verwerkt, zodat deze gebeurtenissen geen rol meer spelen in het dagelijkse leven. Familie opstelling Haarlem maakt situaties uit het verleden weer helder worden. Door een familieopstelling in Haarlem te organiseren, worden situaties uit het verleden aangepakt en opgeruimd. Zo heb je meer energie en dit is dus ook een voordeel voor je gezondheid. Door een familieopstelling in Haarlem voel je je weer als herboren en heb je de gevoelens een plaats kunnen geven, waardoor je naar de toekomst kunt kijken en niet alsmaar in het verleden blijft hangen. De banden met familieleden worden ook versterkt tijdens een familieopstelling in Haarlem. Je uit immers je gevoelens naar elkaar en stelt je kwetsbaar op. Dit brengt familieleden nog dichter bij elkaar dan eerst.