Re Mixx
Image default
Woningen

Meer ruimte in uw huis met een serre uitbouw in Breda

Is uw huis te krap geworden? Dan kunt u natuurlijk op zoek gaan naar een ruimere woning. Maar de kans is groot dat het lang duurt voordat u die vindt. Ook dan bestaat het risico dat het huis boven uw budget is. U kunt ook een verbouwing overwegen. Zo kan er een serre uitbouw aan uw huis in Breda of omgeving worden gebouwd. Een serre is een comfortabele ruimte die u naar eigen smaak kunt inrichten. Het is een minder ingrijpende verbouwing dan een compleet nieuw deel aan of op uw huis laten bouwen. Een serre uitbouw in bijvoorbeeld Breda is gemakkelijker te realiseren en biedt op hoofdlijnen dezelfde extra’s. Daarom is het een vaak gekozen optie van huiseigenaren die meer ruimte willen.

Realiseer een ruime werkkamer of een extra slaapkamer

De serre is ideaal om als werkkamer te gebruiken. Zeker als u kiest voor een licht doorlatend dak. Maar u kunt er ook een extra slaapkamer van maken. Ideaal als een slaapkamer op de begane grond nodig of handig is. De serre uitbouw in Breda kan natuurlijk ook dienst doen als gezellige loungekamer of als eetkamer. Waar u de serre uitbouw ook voor inricht, u creëert er probleemloos extra ruimte mee in uw woning in regio Breda.

Ontdek de mogelijkheden van een serre aan uw woning

Als u eenmaal de mogelijkheden van een serre uitbouw in Breda heeft overwogen, dan wilt u natuurlijk weten wat de verbouwing gaat kosten. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van de experts van Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord. Zij werken in de gehele regio Breda. Als u contact opneemt wordt er een afspraak gemaakt om bij u langs te komen. Tijdens dit bezoek worden uw wensen besproken en wordt de plaats waar de serre moet komen geïnspecteerd. Vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte voor het realiseren van uw droomwens. Gaat u hiermee akkoord dan is de volgende stap het plannen van een datum waarop de werkzaamheden zullen starten en een opleveringsdatum.

https://www.jasperstimmerbedrijf.com/