Re Mixx
Image default
Woningen

Een keuken laten renoveren van IKEA: de meerwaarde van een interieurontwerper

We worden steeds expressiever bij het inrichten van onze woning. Ook in de keuken merken we dat terug. Steensoorten, hout, roestvrijstaal, de meest uiteenlopende kleuren en combinaties van kleuren en texturen: niets is te gek. Tenminste, wanneer je jouw IKEA-keuken laat renoveren door een interieurontwerper. Of je nu kiest voor een hypermoderne keuken, een landelijke variant of de jaren ’70 en ’80 stijl die weer terug van weggeweest is, met losse keukenkastjes voor IKEA realiseer je een verbluffend resultaat.

Een oplossing voor het beperkte stijlaanbod

Alhoewel het in grote ketens mogelijk is om trends te vinden, zijn combinaties van elementen daar wat minder voor de hand liggend. Ketens kiezen toch vaak een veilige oplossing om het grote publiek te kunnen aanspreken. Dit geldt ook voor de Zweedse woongigant. Over kwaliteit geen klagen, maar het stijlaanbod is beperkt. Heb jij zo’n Zweedse keuken en ben je toe aan verandering? Dan is een verbouwing niet noodzakelijk, maar kies je voor losse keukenkastjes voor IKEA-keukens. Deze worden door hierin gespecialiseerde bedrijven vervaardigd.

Een keukenrenovatie van hoogwaardige kwaliteit

Ostoya Furniture is zo’n bedrijf. Dit bedrijf helpt je om jouw IKEA-keuken te renoveren. Na deze renovatie ziet hij er weer zo goed als nieuw uit! Op de website van het bedrijf vind je tal van mogelijkheden voor de op het METOD-systeem gebaseerde keukens van de Zweedse woongigant. De producten zijn voorzien van duidelijke beschrijvingen, foto’s en prijzen. De kwaliteit sluit naadloos aan op die van de IKEA-producten zelf.

Ga voor een creatief en uniek ontwerp

Ben jij van plan je keuken te renoveren die je bij IKEA hebt gekocht? Soms heb je wat extra inspiratie nodig voor het ontwerpen van de losse keukenkastjes voor IKEA-keukens. Ostoya Furniture biedt je met haar ontwerpservice de helpende hand. Er wordt samengewerkt met professionele interieurontwerpers om tot een creatief en uniek ontwerp te komen.