Re Mixx
Image default
Electronica en Computers

Zeg gedag tegen gebroken schermen en krassen op jouw telefoon dankzij Iphone 11 hoesjes

Voor iedereen wiens telefoons een bijzonder risico lopen op stoten en krassen, vraagt ​​u zich misschien af welke Iphone 11 hoesjes volledige bescherming bieden. Een hard telefoonhoesje is gemaakt van gehard polycarbonaat en zal een lange weg gaan op het gebied van bescherming. Maar voor degenen onder ons die bijzonder gevoelig zijn voor ongelukken, of die gewoon dat extra beetje zekerheid willen dat hun telefoon veilig is, zijn er speciaal ontworpen Iphone 11 hoesjes op de markt die voorzien zijn van bumpers. Nu denk je wellicht dat dit betekent dat je een zwaar blok mee moet dragen, maar niks is minder waar.

Maak een statement met jouw Iphone 11 hoesje

Tegenwoordig is het geen probleem om een stevig Iphone 11 hoesje te vinden dat niet kilo’s zwaar is. Harde Iphone 11 hoesjes zijn gemaakt van gehard polycarbonaat, waardoor ze extreem duurzaam zijn, ondanks dat ze ook ultradun en licht zijn. Een harde hoes biedt extra bescherming aan de kwetsbare hoeken, randen en achterkant van je telefoon. Naast doorzichtige harde hoesjes vind je bij GadgetBay ook volledig bedrukte en kleurrijke harde telefoonhoesjes van polycarbonaat die voorzien zijn van vrolijke, natuurlijke of moderne prints.

Geen gebroken schermen meer dankzij het stevige hoesje

Het meest voorkomende probleem wat telefooneigenaren ervaren, zijn dat de glazen schermen afbrokkelen na een heftige val. Schermen zijn bijzonder kwetsbaar voor verbrijzeling als het inslagpunt zich in een hoek van de telefoon bevindt, waar de kracht die op het glas wordt uitgeoefend meer geconcentreerd is. Om dit te voorkomen, is het essentieel om een Iphone 11 hoesje erbij te halen. Iedere keer wanneer jij jouw telefoon laat vallen op de grond, raakt jouw scherm gekwetst. Ondanks dat je na de eerste val nog geen breuken ziet, kan het jouw scherm wel een stuk gevoeliger hebben gemaakt. Schaf een nieuw telefoonhoesje dan ook vandaag nog aan bij GadgetBay!

https://www.gadgetbay.nl/