Re Mixx
Image default
Auto

Leasen is anno 2016 zeer toegankelijk en gemakkelijk te regelen

Het leasen van een auto is al jaren een dienst die door veel bedrijven toegankelijk wordt gemaakt. Om te weten te komen wat er zoal op lease gebied mogelijk is, kun je het internet raadplegen of contact opnemen met lease maatschappijen. Zij kunnen jou alle ins en outs vertellen en jou eventueel helpen bij het sluiten van een geschikte en bijpassende lease deal. Vooral voor zakenlieden die binnen de Nederlandse grenzen dagelijks veel brandstofverbruiken omdat ze vele kilometers naar en van het werk moeten rijden, is een bedrijfsauto leasen slim.

Als leaser kun je veel profijt hebben van een lease contract

Niet alleen krijg je per 2 of drie jaar een nieuwe lease auto ter vervanging van de auto die jij bij jouw eerste lease gekozen hebt, ook bespaar je flink kosten op wegenbelasting en autoverzekeringen als je een lease contract voor langere termijn aangaat. Noodzaak hierbij is wel dat je een vast en stabiel inkomen hebt, zodat je maandelijks het afgesproken bedrag kunt voldoen aan de lease maatschappij. Als dit voor jou geen probleem vormt, kun je binnen no time rondrijden in een zakelijke bolide naar wens.

Draag zorg voor de lease auto

Het is raadzaam om een lease contract af te sluiten waar jij je goed bij voelt. Als je gebruik wilt maken van de nieuwste technologische snufjes in jouw auto en verzekerd wilt zijn van goede veiligheidsmaatregelen als je rijdt, dan hebben lease maatschappijen hier meestal een mooie oplossing voor. Bedenk ook dat je zorg moet dragen voor de lease auto en er geen misbruik van maakt door bijvoorbeeld in jouw vrije tijd off road te gaan scheuren met de auto. Hoewel reparatie- en onderhoudskosten optioneel tot het lease pakket kunnen behoren, heb je als leaser ook de plicht om goed met andermans zaken om te gaan.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/