Re Mixx
Image default
Aanbiedingen

Agm scooter

Naast budget scooters en luxe modellen zijn er ook een aantal middenklasse scooters die een degelijke kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Denk bijvoorbeeld aan de Sym Orbit II, de AGM SP50 en de Piaggio Zip 50. Of toch de Turbho CS-50, een budget scooter met hetzelfde sportieve uiterlijk? Welke gaat het worden, en waarom?

 

Sym Orbit II

Deze Sym scooter is een lekker sportieve scooter en past goed bij die andere Sym modellen als de Fiddle en de Mio. Met een elektronische ontsteking en een nette afwerking is de Sym Orbit 2 een aantrekkelijke scooter voor een scherpe prijs.

 

AGM SP50

Deze AGM scooter ligt in prijs wat hoger dan budget maar weer lager dan de middenklasse scooters. AGM scooters bieden doorgaans een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hoewel dit model lijkt op de andere merken op deze pagina is het net een tikje minder dan de Sym en Piaggo versies. Het hangt een beetje tussen budget en middenklasse in.

 

Piaggio Zip 50

Met dezelfde prijs als de Sym Orbit II haal je een echte Italiaanse Piaggio in huis. Qua model lijkt de Zip best veel op de AGM scooter maar ditmaal van de fabrikant die ook de luxe Vespa scooters maakt. Dan weet je zeker dat je uitstekende kwaliteit en service in huis haalt. Op techniek is niet bezuinigd, alleen wordt er hier meer kunststof gebruikt in vergelijking met een Vespa scooter.

 

Turbho-CS50

Met een prijs die nog een stuk lager ligt dan de AGM scooter is dit een echt budget model. Je krijgt wel veel waar voor je geld, als je niet al teveel kilometers maakt en je wilt toch betrouwbaar rijden voor de laagste prijs is Turbho echt een merk om in de gaten te houden.

 

De Sym Orbit II, AGM SP50, Piaggio Zip 50 en Turbho-CS50 zijn allemaal betaalbare scooters met hetzelfde sportieve uiterlijk met enkele subtiele verschillen. Als je overweegt één van deze scooters aan te schaffen is het verstandig om de modellen eerst met elkaar te vergelijken. Dat kan bij een webshop die enkele of zelfs alle merken en types verkoopt. Zo weet je precies welke scooter het beste aansluit bij jouw wensen. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-scooter/agm/