Re Mixx
Image default
Woning en Tuin

De juiste raambekleding voor uw kantoor!

De juiste raambekleding voor uw kantoor vindt u bij M+N Projecten! Het juiste type raambekleding kan een enorm grote rol spelen in de sfeer die uw werkruimte uitstraalt. Houdt u van rust een eenvoud? Of wilt u uw werkomgeving juist een moderne uitstraling geven? Bij M+N Projecten bieden wij verschillende soorten raambekleding aan, tegen scherpe tarieven. Zo is er altijd wel een oplossing die bij u, uw wensen en uw budget aansluit.

De verschillende soorten raambekleding van M+N Projecten

M+N Projecten is al ruim twintig jaar een begrip op de markt. Wij bieden verschillende soorten raambekleding uit eigen fabriek.

Het juiste type raambekleding voor in uw kantoor of werkomgeving wordt bepaald aan de hand van een aantal richtlijnen. Hoe groot is de ruimte? Hoeveel licht wilt u doorlaten? Van welke stijl houdt u? Na afloop van een deskundig adviesgesprek bespreken onze medewerkers met u de verschillende soorten opties die wij aanbieden. Onze producten lopen uiteen van plissés, rolgordijnen, luxe gordijnen, vitrage, verticale lamellen en horizontale jaloezieën. Het is maar net wat u mooi vindt, en wat er in de betrokken ruimte het beste tot zijn recht komt.

De raambekleding uit ons assortiment wordt uitsluitend door M+N Projecten zelf gefabriceerd. Op deze manier kunnen wij garant staan voor uitstekende kwaliteit, en bieden wij u een optimale service. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u rekenen op snelle levertijden, zodat u binnen korte tijd van uw nieuwe raambekleding kunt genieten. 

Neem contact met ons op voor deskundig advies!

Bent u naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en onze producten? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of heeft u behoefte aan deskundig advies van één van onze medewerkers? Wij staan voor u klaar. 

M+N Projecten is zowel per e-mail als telefonisch te bereiken voor alle zaken omtrent raambekleding in uw kantoor. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, waarop wij u direct een passend antwoord zullen geven waarmee u verder kunt.

Op onze website vindt u, naast extra informatie over ons bedrijf en onze diensten, ook een contactformulier. Wanneer u deze invult en naar ons opstuurt, is ons streven om deze binnen vierentwintig uur te beantwoorden en naar u terug te sturen. Wij horen graag van u!