Re Mixx
Image default
Bedrijven

Design & Finish een aannemer uit Den Haag helpt je graag!

Ben je opzoek naar een aannemer die voor jouw renovatie, verbouwing of bouw aan de slag kan? Woon je in de buurt van Den-Haag? Kijk naar Aannemer Den-haag, Zij helpen je graag! 

Wie zijn Design & Finish? 

Design en Finish is een bedrijf die klaarstaat voor al jouw dromen en wensen. Wanneer je net een nieuw huis koopt en je wilt een paar aanpassingen doen of vernieuwingen. Wanneer je een heel nieuw huis wilt laten bouwen of wanneer je graag iets wilt laten renoveren. Ze hebben veel geleerd in de afgelopen jaren en zijn door vallen en opstaan gekomen waar ze nu staan en zijn ze trotse eigenaars.

Wat doen ze? 

Ze kunnen alles opzetten wat er maar nodig is bij een renovatie, verbouwing of bouw. Van ontwerp tot oplevering zullen ze alles regelen. Samen met jou wordt er een ontwerp gemaakt van jouw droom ideeën en wordt er uiteraard advies gegeven waar nodig. Niet alleen kunnen zij het ontwerp maken maar zorgen ze ook voor de werknemers die nodig zijn in elk aspect van het proces.

Hoe gaan zij te werk? 

Als allereerst wordt er een intake gesprek gedaan waarin alles wordt besproken wat er nodig is om het plan uit te werken. Je bent voor hun niet de zoveelste met een nummer maar echt hun klant en zij staan er voor je gedurende het hele project. 

Nadat alle wensen zijn besproken wordt er een ontwerp als een 3D tekening gemaakt om zo een beeld te krijgen hoe het eruit komt te zien. Pas wanneer het 100% naar je smaak is gaan ze verder met het project. 

Alles akkoord? Dan kunnen ze aan de slag en zorgen zij ervoor dat elke werknemer secuur en correct aan het werk gaat. Wanneer er tussendoor vragen of opmerkingen zijn, kunnen die altijd zonder probleem gesteld worden.