Re Mixx
Image default
Architectuur

Aanppassingen voor serre aanbouw

Bij een serre aanbouw zijn er diverse aanpassingen aan het huis nodig voordat het echte werk kan beginnen. Het huis moet namelijk zodanig aangepast worden zodat aanbouw mogelijk is en wat er allemaal aangepast moet worden is afhankelijk van de woning zelf.

Beoordelen

Voordat er aanpassingen plaatsvinden zal het huis eerst beoordeeld moeten worden om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. De beoordeling kun je laten uitvoeren door een aannemer wanneer je een offerte aanvraagt voor serre aanbouw. Je maakt een afspraak om het huis te laten zien en om afspraken te maken over de serre aanbouw. Na de beoordeling kan de aanmeer een offerte opmaken omdat die dan week wat er allemaal moet gebeuren.

Duur van de werkzaamheden

Hoe lang de werkzaamheden gaan duren is natuurlijk afhankelijk van wat er allemaal moet gebeuren. Als de aannemer dit eenmaal weet kan die een offerte opmaken. De aannemer kan dan ook aangeven hoe lang het gaat duren om de aanpassingen uit te voeren voor serre aanbouw. Ook kan die aangeven hoe lang het gaat duren om het hele project af te ronden. De schatting kan wel met een paar dagen uitlopen als er iets niet helemaal volgens de planning gaat.