Re Mixx
Image default
Mode en Kleding

Het is weer tijd voor laarzen!

Het is weer deze tijd van het jaar. Tijd om sandalen en slippers aan de kant te leggen en gezellige en warme laarzen aan te trekken. We zijn klaar om de klassieke winterlaarzen te omarmen die dit jaar door onze favoriete digitale beïnvloeders zijn gebracht.

Meest populaire stijlen laarzen
Ondubbelzinnig, de meest populaire (en praktische) laarzenstijlen in 2020 zijn legerprint, Croco-print, neutraal, vierkante teen, stoer en fel. U zult ook de terugkeer van slouchy laarzen, onder de knie laarzen en rubberen laarzen opmerken. Cowboy laarzen zijn nog steeds trending deze herfst, maar ik weet niet zeker of ze praktisch genoeg zijn om te dragen op besneeuwde of regenachtige dagen. Ze zijn geweldig om te dragen in warmere en drogere klimaten.

En hoe zit het met de knieschoen-trend?
Over de knie laarzen maken een comeback dit seizoen. Ze zijn super stijlvol, maar laten we eerlijk zijn. Als je een paar van deze hebt, aarzel dan niet om ze te dragen deze herfst en winter met een trendy trui jurk of een lang shirt.

Welke laars stijl kiezen?
We kunnen alleen maar wensen om ruimte te hebben voor elk paar trendy laarzen. Maar winterlaarzen kosten meer dan zomerschoenen en nemen meer ruimte in beslag. Bovendien gaan ze niet zo lang mee als zomerschoenen, zeker niet tijdens strenge winters. Regen en sneeuw, gecombineerd met zout, kunnen de zool en de schoenen gemakkelijk beschadigen. Het kopen van meerdere laarzen om de trends bij te houden is niet realistisch.

Daarom stel ik voor om elke herfst één of twee paar schoenen te kopen en neutrale kleuren te kiezen, zoals zwart, bruin en bruin. Elke vrouw moet een paar originele verklaring laarzen om haar winterse stijl te prikkelen. Denk aan felle kleuren zoals rood of bordeauxrood, versierde en verfraaide schoenen, of zelfs dierenprints. Een funky paar winterlaarzen kan een spannend gesprek aangaan met je vrienden.

Kijk voor de leukste laarzen van hoge kwaliteit eens bij Lazamani, waar je ook nog eens regelmatig goede aanbiedingen vindt!