Re Mixx
Image default
Woningen

Houten vloeren voor in Nijmegen en omstreken

Voor houten vloeren in Nijmegen en omgeving kunt u terecht bij uw expert in vloeren, Biggelaar Parket. Deze vloerexpert is gevestigd in Veghel en heeft een ruim assortiment aan houten vloeren tot uw beschikking staan. Niet enkel houten vloeren maar ook vloeren als parket of laminaat kunt u hier uitkiezen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Als u kiest voor houten vloeren in uw woning in regio Limburg dan heeft u hier vaak wat meer onderhoud aan dan bij andere soorten vloeren. Toch oogt het uiterst chique en klassiek, wat uiteraard wel een prachtig effect geeft. Voor uw vloeren geeft dit een duurzaamheid die de investering zeker de moeite waard maakt.

Renovatie aan vloeren

Uw expert in vloeren kan u adviseren over nieuwe houten vloeren te Nijmegen, maar ook bijstaan tijdens renovatie aan huidige vloeren. Vaak worden gebruikssporen na jaren zichtbaar en kan het helpen om uw vloeren te schuren of opnieuw te behandelen. Oude vloeren worden weer als nieuw of krijgen een geheel nieuwe tint als dat wenselijk is. Moderne methodes maken het mogelijk om met kleurpigmenten te werken. Uw nieuwe vloer sluit zo perfect aan bij uw interieur. Toch kunt u alsnog overwegen om voor geheel nieuwe houten vloeren in regio Limburg te gaan. Ook dan kunt u in de showroom in Veghel terecht. Hier is een keur aan houtsoorten voorradig, waaruit een keuze kan worden gemaakt.

Ondersteuning bij het leggen van vloeren

Als u weet welke houten vloeren in Limburg u wilt bestellen, kunt u ervoor kiezen deze door professionals te laten leggen. Hiervoor maakt u eenvoudig een afspraak, waarna medewerkers van Biggelaar Parket uw vloer bij u thuis komen leggen. Daarnaast ontvangt u informatie over hoe u de houten vloeren in Nijmegen optimaal kunt onderhouden. Een volledige service waarbij veel zorgen voor u uit handen worden genomen. Uw houten vloeren komen zo perfect te liggen.