Re Mixx
Image default
Bloemen

Zorg voor een kleurrijke tuin door gladiolen te bestellen

Gladiolen bestellen doe je bij Bulbs4you! In deze webshop bieden ze verschillende soorten bloembollen aan waarmee je jouw tuin volledig vol kunt planten. Gladiolen zijn favoriet onder vele liefhebbers. De bloemen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zorgen voor een kleurrijke, vrolijke tuin. Zo kun je in de zomer volop genieten! Gladiolen zijn namelijk zomerbloeiers en kun je het best in april of mei planten, afhankelijk van of je ze in je tuin plant of in plantenpotten. Naast zomerbloeiers hebben ze bij deze specialist ook verschillende lentebloeiers verkrijgbaar. Denk hierbij onder andere aan hyacinten, narcissen, tulpen, krokussen en irissen.

Tips en adviezen over het planten van bloembollen

Bulbs4you is van oorsprong een familiebedrijf dat al sinds 1963 bestaat. Door bloembollen online aan te bieden, willen ze de bollen toegankelijker maken voor iedereen en moderniseren. Iedereen kan immers bloembollen planten en zelf een prachtige tuin creëren. Daarom geven de specialisten van dit bedrijf graag de nodige tips en adviezen. Wil je bijvoorbeeld gladiolen bestellen en zelf planten? Dan doe je dit het best op een zonnige plek, zodat ze goed kunnen groeien. Je kunt de bollen zowel in de vrije natuur als in potten planten en doet dit in het voorjaar. Je koopt de bollen echter het best al vóór het voorjaar. Daarom zijn de gladiolen al vanaf 10 februari beschikbaar.

Een snelle levering en uitstekende service

Wanneer je gladiolen gaat bestellen bij Bulbs4you profiteer je van een snelle levering. Je bestelling wordt namelijk al binnen drie werkdagen verzonden. Bij een besteding vanaf € 50,- is de verzending ook nog eens gratis. Wil je meer informatie over de verschillende bloembollen of heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Twijfel dan niet om contact op te nemen met deze specialisten. Ze vertellen je graag meer over hun artikelen en geven deskundig advies.

https://www.bulbs4you.nl/nl/