Re Mixx
Image default
Bedrijven

Drie redenen waarom jij een Windows 10 home licentie moet kopen

Als je je computer wilt updaten naar een nieuw systeem kun je een Windows 10 home licentie kopen. Hiermee kun je gemakkelijk je nieuwe systeem downloaden en installeren. In dit artikel lees je drie redenen waarom het kopen van een Windows 10 home licentie een goed idee kan zijn voor jou.

 

Windows 10 home licenties kun je gemakkelijk online kopen

Een licentie is eigenlijk gewoon een code waarmee je bewijst dat jij hebt betaald voor Windows 10. Elke licentie is uniek en hiermee kun je bij Windows je product registreren en activeren. Daarmee ga je je programma downloaden en installeren. Deze codes kun je gemakkelijk online bestellen. Je krijgt ze na de betaling zowel op je scherm als in je email te zien. Daarna kun je de code invoeren bij Windows.

Er is geen fysieke cd meer nodig

Als je een licentie hebt dan hoef je geen fysieke disc meer te halen in de winkel waarmee je je installatie kan starten. Je kunt nu de software gewoon downloaden. Deze informatie hoeft dan niet meer van een schijfje gelezen te worden. Je hebt hier wel een goede internetverbinding voor nodig.

Dag en nacht aan de slag

Het voordeel van licenties die je in je mail krijgt is ook het feit dat je dag en nacht aan de slag kunt gaan met je Windows 10 home licentie. Dat is natuurlijk ideaal.