Re Mixx
Image default
Dienstverlening

Parkeren op de luchthaven – hoe veilig staat mijn auto daar?

Als je dit jaar een vakantie in het buitenland wilt plannen en je auto op de luchthaven achterlaat, kun je er dan op vertrouwen dat het bedrijf waar je je voertuig parkeert goed voor je voertuig zal zorgen?

Of je nu wel of geen dure auto hebt, hoe weet je nu of je auto daar veilig staat voor de duur van je verblijf? Als je nog nooit eerder gebruik hebt gemaakt van een parkeergelegenheid op de luchthaven, hoe kun je dan het beste bedrijf kiezen, zodat je zeker weet dat er goed voor je auto wordt gezorgd?

Er zijn een aantal dingen bij het regelen van een parkeerplaats op de luchthaven (Eindhoven bijvoorbeeld) om te overwegen en de meeste mensen willen ook graag de laagste prijs voor de dienst betalen. Heb je echter weleens rekening gehouden met mogelijke problemen, die zich zouden voordoen als je auto om de een ​​of andere reden niet zou worden teruggebracht na je vakantie?

Er zijn zoveel parkeerbedrijven op de luchthaven om uit te kiezen dat het overweldigend kan zijn om een keuze te maken. Een manier om er zeker van te zijn dat je auto in goede handen is, is door ervoor te zorgen dat je zaken doet met een bedrijf met een keurmerk en ook door de gegevens van je reservering nog eens extra te controleren.

Dit is een keurmerk dat is toegekend aan parkeerfaciliteiten, die voldoen aan de eisen van een beoordeling door de lokale politieautoriteit. Uit de beoordeling blijkt dat de parkeeraanbieder een aantal beveiligingsmaatregelen heeft getroffen om crimineel gedrag te verminderen, criminaliteit te voorkomen en anti-sociale activiteiten te ontmoedigen.

De daadwerkelijke afschrikking kan bestaan ​​uit gesloten televisiecircuits (CCTV), belemmeringen bij binnenkomst en vertrek, veiligheidspatrouilles, alarmen, verlichting en omheiningen.

Uit een recente enquête, die is gehouden onder klanten die weleens hebben geparkeerd op de luchthaven, bleek dat 94% van de deelnemende mensen zei dat het keurmerk de doorslag gaf voor hun beslissing: 67% zei dat het erg belangrijk was, 17% zei dat het wel redelijk belangrijk was, 10% zei dat het nauwelijks van belang was en 6% zei dat het helemaal niet belangrijk was.

Het is ook wel duidelijk dat de waarde van je auto deels bepaalt hoe belangrijk beveiligd parkeren voor je is, maar de meeste mensen zijn in ieder geval wel een beetje bezorgd over dit probleem, want je wilt tenslotte niet terugkeren van je vakantie en merken dat je auto is bekrast, gestolen of beschadigd.

Afhankelijk van de luchthaven waar je vertrekt en aankomt, maak je je misschien meer zorgen over de veiligheid van je auto. In drukkere, bebouwde gebieden kan je auto een groter risico lopen. Eindhoven Airport is bijvoorbeeld een drukke luchthaven in Nederland. Als je je auto daar laat staan, terwijl je op vakantie bent, dan is de parkeerbeveiliging zeker iets om te overwegen.

Je kunt het keurmerk bekijken op de site wanneer je het parkeren op de luchthaven online regelt via een website voor het vergelijken van parkeerbedrijven op luchthavens.

Zorg ervoor dat, als je op zoek bent naar een parkeerplaats op de luchthaven van Eindhoven, je eens de site van Eazzpark.nl bezoekt.

 

 

 

https://eazzypark.nl