Re Mixx
Image default
Dienstverlening

Wat u kunt doen als u kampt met blijvende vermoeidheid

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u blijvende vermoeidheid ervaart. Het kan te maken hebben met te hoge werkdruk of te veel stress in uw privé situatie. Maar er zijn ook lichamelijke aandoeningen die kunnen leiden tot blijvende vermoeidheid. Denk aan aandoeningen aan spieren of gewrichten zoals reuma of multiple sclerose. Ook de behandeling van aandoeningen, zoals een chemokuur tegen kanker kan leiden tot langdurige vermoeidheidsklachten. Hiervoor kunt u zich laten behandelen om de klanten te verminderen of er beter mee om te leren gaan.

Leven met chronische pijn is lang niet altijd nodig

Als u kampt met chronische pijnklachten dan denkt u misschien dat hier niets aan kan worden gedaan. Het is zoals het is, dus u moet ermee leren leven. Maar zo zwart-wit is het gelukkig niet. Er is wel degelijk vaak een behandeling mogelijk om chronische pijnklachten te bestrijden. Welke behandeling dat is hangt van uw persoonlijke situatie af. U kunt hiervoor terecht bij Revalis, een gespecialiseerde verwijskliniek in Brabant. Er zijn twee vestigingen, in Breda en in Den Bosch. Uw behandelend arts kan een verwijzing geven waarna u een afspraak kunt maken.

Gespecialiseerde hulp bij langdurige klachten

Het is zeker niet zo dat u moet blijven rondlopen met klachten. Als u kampt met blijvende vermoeidheid als gevolg van een chronische ziekte of na een behandeling dan kan het zeker zo zijn dat hier iets aan te doen is. Uw arts kan u doorverwijzen voor een gerichte behandeling bij Revalis. Dat geldt ook als u te maken heeft met chronische pijnklachten. Ook hiervoor zijn verschillende therapieën mogelijk. Meer informatie over de diensten van de kliniek kunt u lezen op de website. Hier vindt u ook de adressen van de twee locaties en de overige contactgegevens voor het maken van een afspraak. Let op: U kunt bij deze kliniek alleen terecht na doorverwijzing door uw specialist, huisarts of bedrijfsarts.