Re Mixx
Image default
Bedrijven

Clusterverlichting

Vaak wordt clusterverlichting gebruikt voor in de kerstboom, omdat het veel gezelligheid en sfeer uitstraalt. De meeste lampjes staan erg rommelig en dicht op elkaar waardoor dit zorgt voor een sfeervol en warm effect. Bovendien gebruiken veel mensen de clusterlampjes ook als verlichting voor andere voorwerpen. Het staat niet alleen leuk in de kerstboom, maar ook aan de gevel of aan de goot. Je kunt de clusterverlichting voor zowel binnen als buiten gebruiken. 

De voordelen van clusterverlichting

Met de clusterverlichting kun jij je woonkamer of je tuin op een vrolijke manier verlichten. Het voorkomt dat je huis of je tuin er saai uit gaat zien. 

Daarnaast is de clusterverlichting is voorzien van LED verlichting. Het is erg makkelijk in gebruik, want je bent niet uren bezig met het uit de knoop halen van knopen of met het connecten van je verlichting aan een andere soort verlichting. De levensduur van een led lampje is een stuk langer, dan bijvoorbeeld een gloeilamp.

Ook zijn de ledlampen van clusterverlichting een stuk veiliger in gebruik, dat komt doordat de lampen veel minder tot niet warm worden. Hierdoor bespaar je veel kosten op je energierekening 

Hoe valt clusterverlichting te combineren? 

Naast de clusterverlichting wordt er ook andere kerstverlichting verkocht. Het gaat hierom kerstboomverlichting, berry lights, feestverlichting, koppelbare kerstverlichting, lichtslangen en microled verlichting. Boomverlichting is speciaal ontworpen om bomen prachtig te verlichten. Berry lights zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en voegen extra sfeer toe aan je kerstdecoratie. Met de feestverlichting wordt ieder feest een enorm succes en met koppelbare kerstverlichting kun je gemakkelijk je huiskamer of je voor- en achtertuin verlichten. De lichtslang is een echte sfeermaker en makkelijk in gebruik. Als laatst geeft micro LED verlichting een mooi sfeervol beeld doordat de kleine LED lampjes dicht op elkaar zitten.