Re Mixx
Image default
Vakantie

Camping met zwembad

Een vakantie zonder zwembad, kan dat? Nee, natuurlijk niet. En op de camping is een zwembad helemaal een absolute must-have! En toch bestaan ze nog steeds, campings zonder zwemgelegenheid.

Om te voorkomen dat je vakantie (niet) in het water valt, hebben we op glampings.nl een mooi overzicht gemaakt waarop alleen een camping met zwembad een plekje verdient.

Een camping met zwembad is de perfecte keuze voor wanneer je met de kinderen op vakantie gaat. Zelf kun je lekker vroeg opstaan om in alle vroegte een paar baantjes te trekken, en ’s middags hijs je de kinderen in hun zwemkleding en laat je ze los. Op een goede camping met zwembad heb je dan geen omkijken meer naar ze, zodat je eindelijk eens dat boek kunt lezen.

Camping met zwembad in heel Europa

Wie zoekt naar een camping met zwembad hoeft zich niet tot Nederland te beperken. Ondanks de kwaliteit van Nederlandse campings als Kampeerbos De Simonshoek of Rabbit Hill wil je soms gewoon een ander land leren kennen. Kies dan een camping met zwembad in Kroatië, Spanje, Frankrijk of Italië. Wil je een camping met zwembad die ook nog eens op loopafstand van de zee ligt? Check dan deze campings eens!

Binnenbad of buitenbad

Tijdens je vakantie verwacht je natuurlijk mooi weer. Maar wat nu als het eens een paar dagen regent? De accommodaties die je op de door ons geselecteerde campings boekt zijn uitermate luxe, dus ook bij slecht weer is het prima uit te houden. Maar als de kinderen per sé willen zwemmen, biedt een (verwarmd) binnenbad een oplossing. Campings met een overdekt zwembad hebben daarom een apart plekje op onze site gekregen.

Altijd de juiste camping met zwembad

Op glampings.nl vindt je in een oogwenk alle campings met zwembad. Gebruik de filters om ook op andere eisen en wensen te filteren, zodat je zonder al te veel moeite alleen de campings ziet die bij jullie passen. Daarna is het boeken van je vakantie een fluitje van een cent.