Re Mixx
Image default
Auto

Ga met de tijd mee en lease een Citroën Berlingo

We kopen steeds minder. Of nou ja, eten en kleding nog altijd wel, maar als het even kan kiezen we steeds vaker voor een lease optie. Telefoons, keukenapparatuur, zelfs televisietoestellen kun je tegenwoordig met al het gemak huren. Datzelfde geldt voor auto’s. Lange tijd was het leasen van auto iets voor grote bedrijven, maar steeds meer particulieren kiezen ervoor een auto te leasen in plaats van te kopen. Zo zit je minder lang aan dezelfde auto vast, regelt de leasemaatschappij alle administratieve zaken en rijd je altijd in de nieuwste modellen.

De technologie bijhouden

We leven in een tijd waarin de technologie zich steeds sneller ontwikkeld. Een telefoon is bijvoorbeeld binnen een jaar alweer ouderwets. Bij auto’s is dat niet anders. Neem nou de Citroën Berlingo. Al jaren staat deze bekend als een ideale bedrijfswagen voor kleine ondernemers en hoewel je de carrosserie nog steeds herkent, is de binnenkant van het nieuwste model veel moderner. Het dashboard van de Citroën Berlingo is tegenwoordig standaard uitgerust met een 7-inch touchscreen tablet, waar je radio, telefoon, navigatie en alle andere mediaopties met gemak mee kan bedienen. Het grote scherm zorgt voor gemakkelijk zicht zodat je ook nog altijd goed op de weg kunt blijven letten.

De nieuwe Citroen Berlingo leasen 

Wie nu kiest de Citroën Berlingo te leasen, geniet ook nog eens van de nieuwste technologische snufjes op het gebied van veiligheid. De nieuwe Berlingo is uitgerust met grip control waardoor je minder snel slipt en met vijf verschillende standen kun je het gemakkelijk aan ieder wegdek aanpassen. Met de achteruitkijkcamera die verbonden is met de 7-inch tablet hoef je niet meer bang te zijn voor aanrijdingen bij het achteruit inparkeren. En over aanrijdingen gesproken, de Active City Brake technologie voelt bij lage snelheden gevaarlijke situaties aankomen en schakelt indien nodig de rem automatisch in. Zo rijd je ontspannener dan ooit tevoren. Ga dus met je tijd mee en lease een Citroën Berlingo. Niet alleen te leasen bij de Citroën dealer, maar ook bij leasemaatschappijen gespecialiseerd in het leasen van bedrijfswagen.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen