Re Mixx
Image default
Auto

Lease een auto naar keuze en maak gebruik van comfortabele diensten en voorzieningen

Middels het leasen van een auto voorzie jij jezelf als autorijder in allerlei gemakken en voorzieningen. Niet alleen kun je in de nieuwste modellen bedrijfsauto’s rondrijden en zelf een keuze maken uit een groot assortiment aan bedrijfsauto’s die te leasen zijn, ook heb je allerlei voordelen bij het leasen van een auto als het gaat om besparing van kosten wat betreft wegenbelasting, autoverzekering en vergoeding van brandstofverbruik. Let wel dat brandstofverbruik binnen bepaalde lease pakketten meestal alleen geldt voor zover er kilometers op het asfalt wordt gemaakt binnen de Nederlandse grenzen.

Leasen is geschikt voor mensen met een stabiel inkomen

Wie dagelijks vele kilometers op de Nederlandse autowegen maakt, heeft veel baat bij het afsluiten van een lease deal. Een lease auto van deze tijd voorziet jou zowel op het gebied van comfort als technologische toepassingen in al jouw gemakken. Ook worden reparaties en onderhoud aan de lease auto door de lease maatschappij op zich genomen. Bedenk wel dat je voor het afsluiten van een lease contract een stabiel inkomen moet hebben. Je zult namelijk maandelijks een vast bedrag neer gaan tellen als je gaat leasen. Weet dus zeker dat jouw positie op de arbeidsmarkt geen problemen wat betreft verplichtingen kan veroorzaken.

Bestudeer de lease opties en het contract zodat je weet waar je aan begint

Je kunt voor langere termijn leasen of je least een auto voor een maand. In dat laatste geval stel je tezamen met een lease maatschappij een flexibel contract op. Sowieso doe je er goed aan de voorwaarden, rechten en plichten erop na te slaan als je gaat leasen. Lees je goed in op dit gebied zodat je bewust wordt van wat het inhoudt om een auto die ter beschikking wordt gesteld door een erkend bedrijf te lenen voor bepaalde tijd.

http://www.leaseautocentrale.nl/