Re Mixx
Image default
Bedrijven

Google voor de marketing

Het inzetten van Google als marketing kanaal kan een hoop opleveren voor je bedrijf. Als je goed gevonden kan worden in Google dan zullen mensen waarschijnlijk sneller op jouw website terecht komen. Dit betekent vaak ook dat je meer conversie zult maken en dat je dus meer zult verkopen. Dit kan gedaan worden op verschillende manier. De meeste simpele wegen zijn het inzetten van SEO of het inzetten van een adwords campagne. Voor de meeste bedrijven zal het lastig zijn om dit zomaar ineens in te zetten, omdat er weinig expertise is binnen het bedrijf. Daarom is het vaak een goed idee om ervoor te kiezen om het uit te besteden. Zo kun je adwords uitbesteden of je het adwords beheer uitbesteden.

Adwords campagnes kunnen een hoop inleveren, maar als het verkeerd ingezet wordt dan kun je meer geld kwijt zijn aan de campagnes dan wat je ermee binnen haalt en dat wil je natuurlijk niet. Daarom kun je met de juiste expertise de inzet van je adwords campagne verbeteren. Hiermee is de kans groter dat je je campagne op de juiste manier inzet en er geen geld verloren gaat bij het inzetten van adwords.

Als je wilt gaan kijken naar de lange termijn dan kan adwords voor een hoop bedrijven toch nog wel prijzig worden. Je kunt naast adwords ook nog SEO inzetten. Met behulp van SEO zal het wat langer duren om hoog in Google te komen te staan, maar als je er eenmaal staat dan ben je niet gelijk je plek kwijt op het moment dat je er geen tijd en geld meer investeert. Hier kan het bedrijf dat je helpt met je adwords campagne je ook mee helpen. Vaak doen de bedrijven een combinatie van de twee en zullen ze op alle gebied van zoekmachine marketing adviezen kunnen geven.

http://www.economy.nl