Re Mixx
Image default
Bedrijven

Bouwbedrijf inhuren voor lichtstraat plaatsen

Tegenwoordig is het mogelijk om online bij veel verschillende winkels een lichtstraat te kopen waardoor je veel goedkoper uit bent. Je hebt alleen nog wel een expert nodig voor het plaatsen ervan want er moeten bouwwerkzaamheden verricht worden. Hiervoor kun je een bouwbedrijf inhuren.

Voordat ene lichtstraat geplaatst kan worden moet er een deel van het dak verwijderd worden en een bouwbedrijf kan dit doen. Het dak verwijderen is niet iets dat je zelf even doet tenzij je op een ramp zit te wachten. Nadat het bouwbedrijf het dak verwijderd heeft voor het plaatsen van de lichtstraat moet het nog aangepast worden.

Op welke manier het dak aangepast wordt is afhankelijk van het lichtstraat en het gewicht ervan. Een lichtstraat met houten frame is bijvoorbeeld veel zwaarder dan die van aluminium. De constructie moet dusdanig aangepast worden dat het makkelijk de lichtstraat kan ondersteunen zonder problemen. Als dit werk afgerond is kan de lichtstraat zelf geplaatst worden. Het hele project neemt meestal een week of twee in beslag van het verwijderen van het dak tor het plaatsen van de lichtstraat.

Je kunt een offerte aanvragen bij een bouwbedrijf om te kijken wat de kosten zijn voor het afronden van het hele project.

Luminusdak.nl

Luxlight.eu

Velux.nl