Re Mixx
Image default
Auto

Volkswagen Caddy leasen, kiezen voor gemak

Je werkt als koerier of klusjesman en je wilt graag een nieuwe wagen. Je voorkeur gaat uit naar een Volkswagen Caddy, maar het aanschaffen van een nieuw exemplaar is erg duur. Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden dan alleen kopen, zo je bijvoorbeeld ook een Volkswagen Caddy leasen. Deze optie kan erg voordelig voor je uitpakken, zeker omdat er meerdere keuzes zijn qua leasen. Zo bestaan er bijvoorbeeld de opties Full Operational Lease en Netto Operational Lease, beide opties bieden diverse voordelen. 

Full Operational Lease

Als je kiest voor een contract met Full Operational Lease heb je geen omkijken meer naar diverse randzaken rondom je auto die doorgaans redelijk wat tijd en energie kunnen kosten. De afschrijving, de rente, de administratie, de verzekering, de wegenbelasting, vervangend vervoer, reparaties, onderhoud, banden en de brandstof zijn allemaal zaken die onder de verantwoordelijkheid van de leasemaatschappij vallen. Uiteraard betaal je voor Full Operational Lease vaak een wat hoger maandelijks bedrag, maar daardoor geniet je optimaal van een nieuw model die je in een uitstekende staat kunt inzetten voor je werkzaamheden. 

Netto Operational Lease

De optie Netto Operational Lease betekent dat de leasemaatschappij de auto financiert en zorg draagt voor de afschrijving. De auto wordt aangekocht door de leasemaatschappij en er bestaat de mogelijkheid om de auto na de contractperiode over te nemen voor een prijs die je vooraf hebt afgesproken met de leasemaatschappij. Bij een Netto Operational Lease zijn de verzekering, het onderhoud en de reparaties voor eigen rekening. Er zijn nog meer verschillende opties, maar het belangrijkste is om in gedachte te houden dat leasen enkel verstandig is als je zekerheid hebt over financiële stabiliteit tijdens de leaseperiode. Je betaalt namelijk iedere maand een vast bedrag en je bent verplicht een aantal kilometers te rijden.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen