Re Mixx
Image default
Hobby en vrije tijd

Liefhebber van paintballen of laser gamen? Dit zijn andere opties!

Paintballen, laser gamen, karten en midgetgolfen zijn zeer populaire uitjes. Ten eerste zijn deze uitjes natuurlijk hartstikke leuk, maar daarbij komt ook kijken dat deze uitjes met grote aantallen zijn te doen en dat iedereen het kan. Bent u nou iemand die helemaal gek is van schieten en daar een kick van krijgt? Dan zijn er ook nog andere leuke uitjes op het gebied van schieten. Hier zijn een aantal mooie voorbeelden!

Luchtbuks schieten

Het eerste mooie voorbeeld is luchtbuks schieten. Dit is een zeer uitdagend uitje die niet altijd even makkelijk is. U zal op bepaalde doelen gaan schieten met verschillende soorten luchtbuksen. Zo kunt u denken aan veerbuksen, maar ook krachtige buksen zoals perslucht buksen. Dit is een belevenis die perfect is voor een vrijgezellenfeest, een feest met vrienden of als bedrijfsfeest. Als u na het uitje het luchtbuksschieten als zeer leuk hebt ervaren, dan is het ook mogelijk om zelf een luchtbuks aan te schaffen. U kunt ook makkelijk zelf een luchtbuks aanschaffen bij een luchtbuks winkel en in de achtertuin gaan schieten. Wel is het belangrijk dat je alleen op eigen terrein of op een ingericht terrein gaat schieten. In het bos of op andere openbare plekken schieten is verboden.

Airsoft

Airsoft is een top spel voor grote groepen. Met airsoft kruipt u in het leven van een soldaat en gaat u op pad met wapens die sprekend lijken op een echt wapen. Echter schiet u niet met echte patronen maar met balletjes. Deze balletjes kunnen nog steeds wel pijn doen, maar zijn natuurlijk een stuk minder gevaarlijk dan echte kogels. Er zijn verschillende mooie banen in Nederland waar u dit uitje kan doen. Zo kan u denken aan een baan midden in de bossen bijvoorbeeld. Een echte aanrader en net even iets realistischer dan het paintballen of laser gamen wat u misschien al leuk vond.

Kleiduifschieten

Bent u niet van het op elkaar schieten, maar vind u het leuk om bepaalde doelen te schieten? Dan is het kleiduiven schieten zeker een aanrader. Hier kan u met een groot aantal mensen met een echt jachtwapen op bewegende doelen schieten. U zal dan les krijgen van professionals die u helpen bij het schieten. Met deze geweren krijgt u een echte kick als u het item natuurlijk weet te raken. Verder zit er vaak bij deze arrangementen ook eten, drinken en krijgt u ook de benodigde bescherming aan de oren en de ogen.

De schietbaan

Als u aan een schietbaan denkt zal u vast denken aan Amerika, maar het is ook mogelijk om dit in Nederland te doen. Dit is wel een duur uitje en is niet ideaal voor grote groepen mensen. Met een paar vrienden op een echte schietbaan met echte verschillende wapens schieten kan een enorme kick geven.

Boogschieten

Bent u op zoek naar een familie-uitje op het gebied van schieten? Dan is het boogschieten misschien wel een mooie optie. Zo kunnen kinderen ook meedoen met de activiteit. Die kunnen zich dan indenken dat zij de nieuwe Robin Hood zijn. Een hele leuke activiteit om met de hele familie te doen. Voor jonge kinderen zijn er speciale kinderbogen die kunnen worden gebruikt.