Re Mixx
Image default
Banen en opleidingen

Verpleegkundige niveau 4

Wil jij werken in een onafhankelijk (community) team en hier werken vanuit jouw ervaring, kennis en kunde? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die klantgerichte zorg gaat verlenen op basis van persoonlijke zorgvraag. Hierbij wordt uitgegaan van de leefomgeving van de cliënt zoals gespecificeerd in het levensplan / zorgdocument van het verplegende personeel.

Wat hebben we nodig?

-De laatste cv; -kopie geldig identiteitsbewijs -kopie diploma en / of getuigschrift; -uittreksel Kamer van Koophandel; -kopie polis beroepsaansprakelijkheidsverzekering; -VOG (origineel document, maximaal twee jaar); – Bewijs van contact met de klachtencommissie; -kopie van uw (bedrijfs) bankpas.

Beschrijving van de baan

Wie zoeken we? Een echte acteur bereikt niet alleen, maar bereikt ook! Wij zoeken een enthousiaste en proactieve verpleegkundige die een proactieve houding en ervaring heeft in verpleeg- en / of verpleeghuizen met fysieke en mentale patiënten. U kunt flexibel inzetten, de verpleegtechnische procedures onder de knie krijgen en georganiseerd werken. Je hebt minimaal een diploma verpleegkunde, bent enthousiast en toont initiatief.

Overige

Wat bieden we? –Ondersteuning zelfstandig ondernemerschap; -Online beschikbaarheidssysteem (MijnDNZB); -Let op facturering.

https://www.vindazo.nl/keywords/verpleging.html