Re Mixx
Image default
Aanbiedingen

Vindt de Usenet client die het beste bij jou past!

Wanneer je een abonnement afneemt bij een Usenet provider, is de volgende stap het downloaden van een of meerdere clients. Een Client is een programma dat ervoor zorgt dat jij toegang krijgt tot alle content en jij in alle rust kan genieten van alles waar je toegang tot krijgt. Je hebt deze zogenaamde clients in allerlei verschillende vormen, soorten en maten. Wij nemen je in deze informatieve blog graag mee in twee  Usenet clients die jij kan gebruiken om optimaal van content te kunnen genieten.

SABnzb

Een SABnzb is een nieuwsreader die je gewoon kunt gebruiken vanuit je webbrowser. Het is heel gemakkelijk om Usenet bestanden te downloaden, uploaden en te delen. De software zorgt er automatisch voor dat jij je op specifieke nieuwsgroepen kunt abonneren. Daarnaast bepaal jij als gebruiker zelf de downloadsnelheid, krijg je de mogelijkheid kapotte bestanden te repareren en heb je toegang tot allerlei forums, posts en comments.

Verder haal je met het programma zowel rar als zip bestanden binnen en kun je direct uitpakken. Er is zelfs de mogelijkheid om losse bestanden samen te voegen. Daarnaast kun je binnen SABznb zelf categorieen en mappen aanmaken en stel je gemakkelijk limieten in. Zo kan je downloads inplannen, wijzigen of uitstellen naar wanneer het jou uitkomt.

NBZget

NZBget is een Hiermee kun je vrij  eenvoudig downloaden via Usenet met behulp van NZB-bestanden. NZBGet is geschreven in C++ waardoor het programma razendsnel is. Het programma is ontworpen met het oog op prestaties. Wanneer je op zoek bent naar de maximale downloadsnelheid voor al jouw favoriete bestanden, dan is dit het programma dat je moet hebben. Het grote voordeel is dat je er ook weinig systeembronnen voor nodig hebt. Dit in tegenstelling tot de downloads die veelal via www of FTP vereist zijn. Er komt binnen Usenet dus behoorlijk wat rekenkracht kijken. Gelukkig ondersteund  NZBGet alle platforms, inclusief Windows, Mac en Linux. NZBGet draait onzichtbaar op de achtergrond mee en kan worden geconfigureerd en bestuurd vanuit een webbrowser. Zo stel je hem helemaal naar wens in.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Wij hebben net de twee meest voorkomende clients aan je geïntroduceerd. Ben je van mening dat deze twee niet helemaal bij je passen, treur dan niet. Er zijn nog veel meer Usenet Clients waar jij gebruik van kan maken. Zo hebben ze naast hun functionaliteit ook allemaal verschillende voor- en nadelen. Wil jij nou meer weten over een Usenet client? ViperNews kan je daarbij helpen. ViperNews is onze favoriete Usenetprovider en beschikt over veel uitgebreide informatie over verschillende Usenet Clients.

https://www.vipernews.com/nl/