Re Mixx
Image default
Gezondheid

Welke soort shakes vind je allemaal bij Vitaminfood?

Bij Vitaminfood vind je allerlei verschillende soorten shakes. Alle shakes bevatten vitaminen en mineralen die jij nodig hebt voor een gezonde levensstijl. Er zijn in geen enkele shake van Vitaminfood suikers of kleurstoffen toegevoegd, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken! In de shakes van Vitaminfood vind je onder andere vitamine A, B12, B6, B6, D3 en vitamine K. Verder zitten er in de shakes van Vitaminfood mineralen zoals kaliumcitraat, calciumcarbonaat en natriumfosfaat. Zo ga jij vol energie de dag door. Welke shake past het beste bij jou?

Maaltijdshakes van Vitaminfood

De shakes van Vitaminfood zijn zeer geschikt als maaltijdvervanger, zo vervang je makkelijk je ontbijt, lunch of avondmaaltijd. De maaltijdshakes van Vitaminfood bevatten 27 soorten vitaminen, proteïnen, gezonde koolhydraten en alle voedingsstoffen die jij nodig hebt in een maaltijd. Zo krijg je ook echt een vol gevoel na het drinken van een shake en krijg je geen trek meer om bijvoorbeeld te snacken.

Suikervrije shakes van Vitaminfood

Een goede en lekkere shake zonder suiker vind je bij Vitaminfood. Hun shakes zitten vol goede voedingsstoffen en zijn volledig suikervrij. 

Lactosevrije shakes van Vitaminfood

De shakes van Vitaminfood bevatten geen lactose. Daarnaast kan je er zelf voor kiezen hoe je de shake poeders mengt. Dit kan je bijvoorbeeld doen met amandelmelk, zo krijg je helemaal geen lactose binnen. 

Vegan shakes van Vitaminfood

In de shakes van Vitaminfood vind je veel voedingsstoffen en vitaminen, maar geen dierlijke producten. De shakes van Vitaminfood zijn dus volledig vegan. 

GMO vrije shakes van Vitaminfood

Wil je met een gerust hard een gezonde shake drinken zonder genetisch gemodificeerde ingrediënten? De shakes van Vitaminfood zijn ook nog eens GMO vrij!

Vitamine shakes van Vitaminfood

De maaltijdshakes van Vitaminfood bevatten alle vitaminen die jij nodig hebt in een maaltijd. Bij Vitaminfood weet je dus zeker dat je goed zit, als het gaat om gezonde voeding.