Re Mixx
Image default
Auto

Ford sloperij

Autodemontagebedrijven zijn bedrijven waar auto’s uit elkaar worden gehaald. Deze auto’s die uit elkaar worden gehaald zijn afkomstig van autobezitters die hun auto hebben verkocht aan de autosloperij. Deze auto’s kunnen zowel afgekeurd zijn door de RDW als total loss of versleten zijn. In veel gevallen zullen mensen ook hun auto afstaan aan de autosloperij als de auto aan vervanging toe is.

Nadat mensen hun auto hebben achtergelaten bij het autodemontagebedrijf, zullen werknemers van dit bedrijf gaan kijken of er nog bruikbare onderdelen zitten in de auto’s. Als deze bruikbare onderdelen eruit zijn gehaald, dan worden deze gecontroleerd en eventueel gerepareerd. Deze bruikbare onderdelen worden dan vervolgens uitgestald in een groot magazijn of pakhuis. Vervolgens kunnen geïnteresseerde klanten hier een kijkje komen nemen en wat onderdelen kopen.

Er zijn vele mensen die geïnteresseerd zijn in gebruikte auto-onderdelen, want deze auto-onderdelen zijn nog van goede kwaliteit. Dit komt doordat de werknemers van het autodemontagebedrijf alleen werkende en complete onderdelen te koop aanbieden. Er zullen dus geen onderdelen te koop staan die stuk, onvolledig of niet werkend zijn.

Vooral autoliefhebbers die graag klussen aan sloopauto’s of klassieke auto’s zijn geïnteresseerd in deze onderdelen, want in vergelijking tot fabrieken kosten deze onderdelen vele malen goedkoper. Dit terwijl de kwaliteit vaak ongeveer gelijk ligt. Deze mensen kunnen dus veel geld besparen als ze onderdelen bij een autodemontagebedrijf kopen.

Auto-onderdelen kopen bij autodemontagebedrijven is dus voordelig, omdat deze onderdelen vaak erg goedkoop zijn en tegelijk ook een hoge kwaliteit hebben. Het is dus voor autoliefhebbers vooral interessant om deze onderdelen te kopen. Zo kunnen ze goedkoop klussen aan hun auto. Verder zijn er natuurlijk ook autogarages die graag goedkope onderdelen opkopen, om deze vervolgens weer te gebruiken.

http://www.alleautosloperijen.nl/ford-sloperij/