Re Mixx
Image default
Auto

Google: Autobedrijf Harmelen

Laatst zocht ik autobedrijf Harmelen en besloot ik te gaan Googlen en kwam ik autobedrijf Ter Horst tegen. Na het bekijken van een aantal websites, die er niet veelbelovend en betrouwbaar overkwamen op mij kwam ik op de website van autobedrijf Harmelen. Op de website stond dat ze aangesloten zijn bij AD Autobedrijf. In deze blog lees je mijn ervaring met autogarage Harmelen en wat de AD Autobedrijf formule is.ver Autobedrijf Harmelen

Ervaring met autobedrijf Harmelen

Autobedrijf Harmelen is een garage dat is aangesloten bij AD Autobedrijf. Zelf moest ik naar de garage omdat ik een sterretje in mijn voorruit had. Aangezien het sterretje steeds groter werd moest ik opzoek naar een garage. En een goede garage vond ik in Autobedrijf Harmelen van Ter Horst. Ik ben opzoek naar een garage dat goedkoop, betrouwbaar en in kort tijdsbestek mijn voorruit kan vervangen. Ik maakte een afspraak en al die middag kon hij mijn ruit vervangen. Ik had geluk want hij had net een aantal voorruiten besteld en gelukkig zat er ook nog één voor een Volkswagen Golf tussen. Die middag bracht ik mijn auto naar de garage en nog geen kwartier laten was het ruit vervangen en kon ik mijn weg weer veilig verder zetten.

AD autobedrijf Harmelen

Garage Ter Horst in Harmelen is aangesloten bij AD Autobedrijf. Dit is een internationale garageformule. In Nederland zijn er ongeveer 130 autobedrijven aangesloten bij AD Autobedrijf.  Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

Ben jij opzoek naar een betrouwbare autogarage met goede service tegen een lage prijs? Kijk dan eens op terhorst.adautobedrijf.nl.