Re Mixx
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau gezocht

Laatst zocht ik een incassobureau en kwam ik Incasso Advocaten tegen.  Dit is een incassobureau gevestigd in Veenendaal. Na het zien van een televisie programma over beslagleggingen en incasso’s besloot ik toch maar eens werk te gaan maken aan de niet betalende detaillisten. Ik heb namelijk een detaillisten waar ik spullen voor lever die na een aantal maanden nog steeds niet betaald hebben. Ik moet er maar eens werk van gaan maken, dacht ik na het zien van het televisieprogramma. Wil jij weten waarom ik dit bij Incassoadvocaten.nl gedaan heb? Lees dan deze blog.

Waarom een incassobureau?

Ik wil een incassobureau inschakelen omdat ik na de zoveelste achterstand qua betalingen zelf ook moeite heb met het betalen van mijn eigen rekeningen. Dit wil ik niet meer en wil dus al het achterstallige inkomen terug hebben. Ik ben via een collega ondernemer in contact gekomen met incassoadvocaten.nl. Dit is een incassobureau dat bekend staat om zijn werkwijze. De werkwijze is als volgt: Incasso Advocaten verstuurd binnen 24 uur de eerste sommatiebrief. Het bedrag van de vordering wordt verhoogd met incassokosten. Die incassokosten hoeft ik niet te betalen – die verhalen Incasso Advocaten j op de debiteur! Ik start dus een incasso zónder kosten en mét een advocatenkantoor aan mijn zijde!

Van Loon incassoadvocaten

Van Loon Incasso Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor dat zich toelegt op incassozaken. Zij maken deel uit van een advocatenbureau dat al sinds 1975 gevestigd is in Veenendaal. Uit marktonderzoek is gebleken dat de grote meerderheid van ondernemers weliswaar een poging doet om facturen betaald te krijgen, maar dit ook al snel opgeeft.

Van Loon incassoadvocaten in dus ook een advocatenkantoor. Dit brengt alleen maar verdelen met zich mee. Want wanneer een debiteur niet wilt betalen, ook als het incassobureau op zijn dak is geweest kan als laatste stap het advocatenbureau bij hen aankloppen. En misschien denken ze dan wel anders!


Kijk eens op incassoadvocaten.nl voor meer informatie! Want het is zeker een aanrader.