Re Mixx
Image default
Woning en Tuin

Opgezette dieren koop je bij de taxidermie-specialist

Heb je al veel huizen gezien of in verbleven waarbij ze een vloerkleed van een koeienhuid hebben liggen? Of waar ze aan de muur veel opgezette dieren hebben hangen en wil je dit ook graag voor in jouw huis? Dan is er goed nieuws! By Max dierenhuiden is namelijk dé specialist in opgezette dieren en dierenaccessoires. Bij hen ben je zeker dat alles wat je koopt écht van dieren gemaakt is en dat je dus geen imitatie koopt. Ben jij dus fan van een robuuste uitstraling van jouw woning en wil je graag wat mooie woonaccessoires toevoegen om jouw woning een boost te geven? Dan koop je bijvoorbeeld een vloerkleed van een koeienhuid bij deze specialist.

Welke dieren vind je bij deze specialist?

Een koeienhuid als vloerkleed is zeker niet de enige huid die je bij By Max dierenhuiden kunt vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi wit schapenvel? Of wil je wel een schapenvel maar het liefst in een andere kleur? Dan kan dat ook! Je kiest tussen bruin, grijs, zwart, wit of peper-zout. De keuze is dus reuze! Dit geldt ook voor rendiervellen, geitenvellen en andere soorten huiden. Ook als je liever opgezette dieren hebt, dan heb je ruime keuze. Houd je van een mooi hert met groot gewei? Of wil je het liever naar een meer Afrikaans level brengen door voor een olifantenkop of een giraffenkop te gaan? Je kunt het zo gek niet bedenken of By Max zet het dier wel op. Hij is jarenlang ervaren en weet precies hoe hij de opgezette dieren in de perfecte staat behoudt.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je graag meer horen over de koeienhuid als vloerkleed of een van de andere vele dierenaccessoires die je kunt kopen voor in jouw kantoor, woonkamer of andere plek naar keuze? Dan staat By Max dierenhuiden uiteraard graag voor je klaar om je van alle informatie te voorzien. Wil je liever meteen opgezette dieren kopen? Dat kan natuurlijk ook. Bezoek de webshop en besluit welk product jij graag terugziet in je woning.