Re Mixx
Image default
Woning en Tuin

Welk bureau koop ik voor mijn thuiswerkplek?

Als je thuis werkt, is het belangrijk een goed bureau te hebben. Je hebt op je thuiswerkplek een bureau nodig waar je goed aan kan werken. Er zijn verschillende soorten bureaus waar je uit kan kiezen voor je thuiswerkplek. In deze blog zullen we je meer vertellen over de verschillende soorten bureaus. Lees gauw verder als je hier benieuwd naar bent. 

1. Een hoekbureau

Een hoekbureau is een bureau die ontzettend veel ruimte biedt. Een hoekbureau is ideaal als je een beroep uitoefent waar je veel  materialen voor nodig hebt die je graag over je bureau spreid. Een hoekbureau neemt natuurlijk wel meer ruimte in en dus is het bureau vooral geschikt voor in een grotere thuiswerkruimte. Meet de plek die je hebt voor een bureau af en bepaal of je genoeg ruimte hebt voor je een hoekbureau aanschaft. 

2. Een verstelbaar bureau 

Een verstelbaar bureau is ideaal voor wie graag een bureau van hoogte wil kunnen veranderen. Zo kan je gemakkelijk veranderen van zithouding en heb je de mogelijkheid ook staand te werken. Je kan een verstelbaar bureau eenvoudig omtoveren van een gewoon bureau tot een sta-bureau. Je kan kiezen voor een slingerbureau waarbij je je bureau met de hand kan verstellen of voor extra gemak kan je kiezen voor een elektrisch verstelbaar bureau. Een verstelbaar bureau is ideaal als je een dynamische werkplek wil creëren.

3. Bureaus met lades 

Een bureau met lades is ideaal voor als je tijdens het werken veel spullen nodig hebt en deze spullen graag overzichtelijk wil kunnen opbergen. Je hebt bureaus met grote lades, kleine lades, veel lades of weinig lades. Het is dus maar net hoeveel ruimte je nodig hebt om je spullen op te bergen. 

Bureau met lades

4. Een computer bureau

Zoals de naam al doet verklappen is een computer bureau handig voor degenen die werken op een vaste computer. Een laptop is makkelijk op ieder bureau te plaatsen, maar een computer kan je het beste op een bureau plaatsen die daar voor bedoeld is. Een computer bureau is wat compacter en heeft gaten waar je de computer snoeren in kan doen. Als je op meerdere schermen werkt kan je gaan voor een game bureau. Een game bureau is zo ontworpen dat je er meerdere schermen tegelijk op kwijt kan, zonder dat het bureau te veel ruimte in neemt. 

5. Een bureau op maat

Voor wie graag een bureau met specifieke afmetingen wil hebben is een bureau op maat zeer geschikt. Misschien heb je een kleine ruimte en wil je de ruimte zo efficiënt mogelijk indelen door een bureau te plaatsen die precies past.  Of misschien wil je graag een speciale maat bureau die je niet in de winkel kan vinden. Als je een bureau op maat laat maken kan je ook zelf het aantal lades bepalen, het soort poten, het materiaal en nog veel meer. Het bureau wordt zo precies zoals jij het mooi en handig vindt. Je hoeft enkel je specifieke wensen door te geven en je droombureau wordt voor jou ontworpen.